Stevner-Hjemmebane

Her kommer informasjon om alt det spennende som skjer når medlemmene konkurrerer på hjemmebane
Terminliste
08. mars 2020 - Årsmøte Brekka Rideklubb - Kl. 16:00 - Sted: Industritoppen 14, 4848 Stoa (Norsk Gjenvinning)

29.-30. august 2020 - Feltrittstevne - Landsstevne - KCP, KCH, P80, H80, H90, H100
20. september 2020 - Feltrittstevne - Distriktstevne - KCP, KCH

18. oktober 2020 - Feltrittstevne - Distriktstevne - KCP, KCH, P80, H80, H90
24.-25. oktober 2020 - Sprangstevne - Distriktsstevne - 40 - 110 cm.

15. november 2020 - Dressurstevne - Distriktstevne - LC, LB, LA, MC/B
28. november 2020 - Sprangstevne - Utvidet klubb
Grunnet koronasituasjonen er terminlisten til BRK under endring. Det er fremdeles stor usikkerhet rundt eventuelle sprang- og dressurstevner. Det er ikke planlagt noe per i dag. Mer informasjon kommer dersom situasjonen endrer seg.

Det er mulig å holde seg oppdatert på informasjon om hvordan idretten påvirkes av koronasituasjonen på NRYFs sider, se spesielt www.rytter.no.

Se Horsepro for stevneinvitasjoner og påmelding, og Equipe for startlister og resultater.
 • Stevneoppsummering september 2020
  September har vært en super måned for spesielt en av Brekka Rideklubbs (BRK) konkurrerende ryttere. 

  12. – 13. september 2020 – Feltritt – Skedsmo Rideklubb – NM feltritt individuelt

  BRK gratulerer Kristine Tynes Heen og Ealgary B med seier i NM for unge ryttere enda en gang! Det er helt fantastisk hva dere får til!

  Trykk her for å lese mer ...

  20.09.2020 – Feltritt – Brekka Rideklubb

  Denne helgen var det avduket for BRKs andre feltrittstevne i 2020. Nå var det kun knøttecup. Hele 27 starter stilte til start, hvorav 21 stykker bare fra BRK! 
  Det satses for fullt for å vinne Knøttecupen sammenlagt i år også, og med så mange tøffe medlemmer er vi på god vei.

  I hest knøttecup stakk Ina Standal av med seieren på Stall Sirings flotte rideskolehest Mi Lady, de representerer BRK. Etter 67,39 %, helgens beste dressur, og null feil i både sprang og terreng var det ingen som kunne slå 32,6 feilpoeng. Gratulerer så mye!
  2. plassen gikk til Sofie Trondal på Scarlet (II), de endte på 37 feilpoeng etter 63,04 % i dressur og null feil i sprang og terreng. De representerer BRK.
  3. plassen gikk til Tina Helene Nielsen og hesten hennes Sandra, som representerer BRK. De fikk 38,7 feilpoeng totalt etter 61,3 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
  4. plassen gikk til Ulricke Opheim på Sundby Scott, som også representerer BRK. De endte på 39,1 feilpoeng totalt etter 60,87 % i dressur og hadde null feil i sprang og terreng.
  Gratulerer til dere alle og godt jobbet!

  I ponni knøttecup gikk seieren til Sofie Trondal og Randalin fra Røysland, de representerer BRK. De fikk dagens nest beste dressurprosent, 66,97 %, red en feilfri sprang og fikk ingen stopp i terrenget. De endte på 35,8 feilpoeng totalt. Gratulerer!
  2. plassen gikk til Annveig Lysdahl Olsnes på Geo som representerer Rjukan og Omegn Rideklubb. De endte på 40 feilpoeng etter 60 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
  3. plassen gikk til Alva Brandsegg Kråkenes på Stall Sirings skolehest Taquin Boy (eller Tucker som han blir kalt til daglig). De representerer også BRK. 58,7 % i dressur, null feil i sprang og null feil i terrenget gjorde at de endte på 41,3 feilpoeng totalt.
  Gratulerer alle sammen, dere er gode!

  Andre ryttere fra som representerte BRK denne helgen var Per-Christian Eikhaugen Bertheussen på Sirings Bella Solé, Thea Thomine Skåland på Grauff's Viva La Diva, Sofie Trondal på Ciamaco T, Elise Hansen Espebu på Pocán Prince, Kaisa Schoombie på Lensagers Penelope, Fanny Schoombie på Sirings Gazza, Emilie Birketvedt Nævisdal på Jari 3, Ine Hansen Espebu på Tomany Boy, Angelica Bentzen på Klæbakkens Sølvgutten, Alva Marie Gautestad på Posters Little Rumour, Dagny Nordhus på Pave Spika, Emma Catharine Klindt på Albuquerque, Aurora Louise Høvik Jenssen på Atinas Copper Beech Morn, Anniken Gundersen på Kilduff Duncan, og Mie Onsrud Darre-Knudsen på Zeb Tuckers Catacord.

  Vi er veldig stolte over å ha så mange flinke ryttere med i klubben!
  Gleder oss til neste gang!

  20.09.2020 – Feltritt – Øvre Romerike Rideklubb – NM feltritt lag

  Det var ikke bare på hjemmebane at det foregikk spennende ting denne helgen. Også i Oslo var det duket for feltrittstevne. Her skulle norges beste feltrittslag kåres. I hesteklassen, som går i H100 og CNC2* (110 cm), reiste Marie Trollnes Eidbo på Annabelle Z, og Kristine Tynes Heen på Ealgary B for å konkurrere. 

  Dessverre gikk det ikke som det skulle i lagsammenheng denne helgen. Marie og Annabelle falt under terrenget og da var det dessverre over og ut for dem. Det står heldigvis bra til med hest og rytter. Stå på videre, dere er kjempegode!

  Kristine og Eagle fikk en flott 4. plass i CNC2* individuelt. De endte på 66,4 feilpoeng totalt etter dressur, sprang og feltritt. Gratulerer med flott resultat denne helgen også!

  25. – 27.09.2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb

  Den siste helgen i september var det sprangstevne hos Arendal og Grimstad Rideklubb. Dit reiste flere av våre ryttere. 
  Her kommer en glipe av helgens høydepunkter.

  På lørdag red Malin Gryting Andersen en fantastisk runde med hennes Micado i klasse LD (80 cm). De fikk 74 stilpoeng og vant dermed klassen. Gratulerer, dere er kjempeflinke!

  På søndag red Marie Vehusheia Rørvik både Chicco (III) og Absalon's Cannavaro inn til plassering i klasse LC+5 (105 cm). Marie og Chicco kom på 2. plass med nest raskeste runde i klassen, gratulerer! Med Cannavaro kom Marie på 4. plass, også her null feil, gratulerer!

  27.09.2020 – Feltritt – Tveit Feltrittsklubb

  BRKs nærmeste feltrittsklubb er Tveit Feltrittsklubb som denne helgen arrangerte sitt aller første feltrittstevne. Dit reiste Elise Hansen Espebu og Pocán Prince for å delta. De endte på en flott 3. plass med 44,7 feilpoeng. Dessverre var dette første uplasserte, så ingen sløyfe denne gangen, men gratulerer med et flott resultat og vel gjennomført!

  Oppsummering og oppdatering Covid-19

  September har vært en veldig fin stevnemåned. Vi håper på at oktober skal bli like fin, men nå er coronaen på fremmarsj enda en gang, spesielt i Arendal kommune. Derfor er det ikke sikkert vi får gjennomført det som er planlagt for resten av sesongen, dessverre ... Følg med på terminlisten for oppdateringer.

  Vi håper alle holder seg friske, vi klarer å komme oss gjennom dette dersom alle er flinke og overholder smittevernreglene. Ta godt vare på hverandre i mellomtiden.
  Continue reading →
 • Stevneoppsummering august 2020
  August har vært en hektisk stevnemåned. Brekka Rideklubbs (BRK) konkurrerende ryttere har vært på bortestevner i bl.a. Oslo, Kristiansand og Toten, og på hjemmebane under BRKs første feltrittstevne 2020.

  01.-02.08.2020 – Sprang – Grenland Ryttersportsklubb

  Den første helgen i august var det duket for sprangstevne hos Grenland Ryttersportsklubb. Dit reiste Malin Gryting Andersen og Micado, Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee, Vilde Olsbu og Lumbee Af Bølå, Sofie Trondal og Ciamaco T, Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva, og Marie Vehusheia Rørvik og Absalon's Cannavaro.

  Helgens høydepunkter, i hvert fall i henhold til plassering, ble Malin og Micados 3. plass med 73 stilpoeng i klasse LB (90 cm). Og Marie og Cannavaro som fikk 2. plass i klasse LC+5 (105 cm).
  Gratulerer!

  08.-09.08.2020 – Dressur – Arendal og Grimstad Rideklubb

  Ettersom korona satt en stopper for sommerstevnet i dressur for Arendal og Grimstad Rideklubb i juni, flyttet de stevnet til august. Denne helgen skulle Linn Lassesen og Engas Marissa, Mia Margrethe Evensen og Ben Otto, Maryann Gjerde og Njord (II), og Ulricke på hennes to hester; Sundby Scott og Rythmic Ruby i aksjon.

  På lørdagen gikk Linn og Marissa til topps i LA etter en flott oppvisning som resulterte i 71,111 %, godt jobbet!
  I klasse LC ble det en super 3. plass på Maryann Gjerde og Njord.
  Gratulerer til dere begge!

  På søndagen var det finaledag i de diverse sommerturene som ble arrangert i alle klassene.
  Linn og Marissa avsluttet med en flott opptreden og fikk 73,333 %. Med dette endte de på 1. plass i LA også i dag. Med en sammenlagtsum på 144,444 % var det ingen som kunne slå dem i Svømmetur! Gratulerer!
  Også Mia og Ben Otto kunne ta med seg premie hjem etter to vel gjennomførte dressurprogrammer. Med 68,182 % på lørdagen og 65,909 % på søndagen holdt totalen på 134,019 % til en 3. plass sammenlagt i Badetur som gikk i klasse LB. Gratulerer!

  15.08.2020 – Feltritt – Starum Hestesportsklubb

  Lørdag 15. august var det igjen tid for feltrittstevne. Denne gangen hos Starum Hestesportsklubb. 
  Representanter fra klubben denne helgen var Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva som konkurrerte i klassen H90 (90 cm), Sofie Trondal og Randalin fra Røysland som startet klassen H80 (80 cm), Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z som startet klassen H100 (100 cm), og Kristine Tynes Heen og Ealgary B som konkurrerte i klassen CNC2*-S (110 cm).

  Alle tre delprøver ble fullført på en god måte av de fire flinke ekvipasjene.

  Til slutt endte Kristine og Eagle på en super 2. plass etter 65,91 % i dressur, og med 0 feil under sprangprøven sto de på kun 34,1 feilpoeng. Etter noen tidsfeil i terrenget endte de på 39,3 feilpoeng. Gratulerer!
  Også Marie og Annabelle fikk med seg premie hjem. De endte nemlig på en kjempebra 3. plass etter en avgjørende feilfri runde i terrenget. Dette gjorde at de etter 64,348 % i dressuren og 4 feilpoeng i sprangdelen endte på 39,7 feilpoeng totalt. Gratulerer!

  22.-23.08.2020 – Diverse stevner

  22.08.2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb
  Hos Arendal og Grimstad Rideklubb ble det arrangert et utvidet klubbstevne i sprang. Dit reiste 11 ekvipasjer fra Brekka Rideklubb. 

  Noen av dagens høydepunkter ble:
  BRKs første ekvipasje var Malene Birketvedt Nævisdal på Meltvedt Star Rico. De konkurrerte i 40 cm, som var en Clear Round klasse. Med en feilfri runde ble en flott sløyfe med hjem, gratulerer!

  Ine Hansen Espebu og Pocán Prince sin førsteplass i 60 cm, med hele 74 stilpoeng. Gratulerer med flott gjennomført runde og super plassering!
  Også Emilie Birketvedt Nævisdal konkurrerte i 60 cm med hennes ponni Meltvedt Star Rico. Feilfri runde og 72 stilpoeng holdt til en flott 4. plass. Gratulerer!

  I klassen 90 cm red Malin Gryting Andersen og Micado inn til seier etter en flott feilfri runde. Gratulerer!

  I klassen 100 cm red Marie Vehusheia Rørvik og Absalon's Cannavaro inn til dobbel null. De endte på en flott 4. plass, gratulerer!

  Også Elise Hansen Espebu på Pocán Prince, Kine Lassesen på Touchs Red Cubano, Marie Vehusheia Rørvik på Chicco (III), Tina Helene Nielsen på Sandra, Ulricke Opheim på Sundby Scott og Rythmic Ruby, Vilde Tveit Risholt på Spiced Cherokee, og Julie Birketvedt Nævisdal på Melbystallens Knerten deltok på stevnet i helgen.

  22.-23.08.2020 – Landsmesterskap – Dressur – Sørlandsparken Rideklubb
  Ved Sørlandsparken Rideklubb ble det arrangert Landsmesterskap i dressur denne helgen. Dit reiste Mia Margrethe Evensen og Ben Otto for å delta i mesterskapsklassen Hest LB:4. 
  De endte til slutt på en 5. plass med 126,936 % (61,613 % og 65,323 %) totalt. Godt jobbet!
  22.-23.08.2020 – Feltritt – Ullensaker Rideklubb
  Ullensaker Rideklubb arrangerte feltrittstevne denne helgen. Dit reiste Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva, Sofie Trondal og Randalin fra Røysland, Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z, og Kristine Tynes Heen og Ealgary B.

  Marie og Annabelle endte til slutt på en 1. plass i klassen H100 etter en flott dressur (62,147 %), feilfri sprang, og dobbel null i terrenget. Rett og slett imponerende, gratulerer!

  Ønsker også å fremheve Kristine og Eagle. De debuterte i CCN3* denne helgen. Vi gleder oss masse til å se fortsettelsen.

  29.-30.08.2020 – Feltritt – Brekka Rideklubb

  Den siste helgen i august var det duket for årets høydepunkt for flere av BRKs ryttere, nemlig feltrittstevne på hjemmebane. Med 52 startende ekvipasjer satt vi ny rekord med antall påmeldte. Det ble mye glede og noen skuffelser, som det alltid er når det er stevne. Men vi fikk gjennomført en fantastisk helg sammen! Endelig var vi igjen samlet langt inne på skogen ...

  Det ble arrangert klasser fra Knøttecup (60 cm) til H100 (100 cm, hest), og det var Best Cup i 80 cm-klassene. Her kommer det en oppsummering av resultatene i de forskjellige klassene:

  Det var bare en startende ekvipasje i H100, nemlig Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z. De gjennomførte med glans, en god dressur, feilfri sprang og dobbel null i terreng. Godt jobbet!

  I klassen H90 (90 cm, hest) var det Even Vindfjell og Trendy Captains Dream som representerer Seljord Idrettslag som stakk av med seieren. De endte på 40,8 feilpoeng. Gratulerer!
  2. plassen i H90 gikk til Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva som representerer Brekka Rideklubb (BRK). De endte på 42,6 feilpoeng. Gratulerer!

  I klassen P80 (80 cm, ponni) vant Sophia Tilrem Ayazi og Ballybane Pet fra Konglungen Rideklubb. De endte på 42,8 feilpoeng. Gratulerer!
  2. plassen gikk til Ingeborg Fåland og Niewmoeds Tiamo som representerer Lister Hest og Ponni Klubb. De endte på 52 feilpoeng. Gratulerer!

  I klassen H80 (80 cm, hest) gikk 1. plassen til Marie Vehusheia Rørvik og Absalon's Cannavaro som representerer BRK. De endte til slutt på 39,9 feilpoeng. Gratulerer!
  2. plassen gikk til Kine Lassesen og Touch Red Cubano fra BRK. De endte på 43,8 feilpoeng. Gratulerer!
  3. plassen gikk til Hanna Fasting Garby og Calla Calla som representerer Høvdingen, IL. De endte på 46,4 feilpoeng. Gratulerer!
  4. plassen gikk til Torstein Eiken og Cornelius av Svåberg fra Arendal og Grimstad Rideklubb. De endte på 48 feilpoeng. Gratulerer!

  I klassen Hest Knøttecup (60 cm) vant Kine Lassesen og Kildrummy Check Mate fra BRK. De endte på 33,9 feilpoeng. Gratulerer!
  2. plassen gikk til Tina Helene Nielsen og Sandra som representerer BRK. De endte på 35,4 feilpoeng. Gratulerer!
  3. plassen gikk til Line Bredvei og Pave Spika som representerer BRK. De endte på 42,7 feilpoeng. Gratulerer!

  I klassen Ponni Knøttecup (60 cm) stakk Nathalie Kvamme Karlsen og Kilduff Duncan fra BRK av med seieren. De endte på 34,8 feilpoeng. Gratulerer!
  2. plassen gikk til Annveig Lysdahl Olsnes og Geo fra Rjukan og Omegn Rideklubb. De endte på 38,6 feilpoeng. Gratulerer!
  3. plassen gikk til Anea Haaland og O.M.S Hercules fra Konglungen Rideklubb. De endte på 39,8 feilpoeng. Gratulerer!
  4. plassen gikk til Alva Maria Gautestad og Taquin Boy fra BRK. De endte på 41,3 feilpoeng. Gratulerer!


  Andre ryttere som representerte BRK denne helgen var Martine Enerstvedt og Legendary Louis, Elise Hansen Espebu og Pocán Prince, Kine Lassesen og Engas Marissa, Marie Vehusheia Rørvik og Chicco (III), Camilla Haugenes og Scarlet (II), Mia Margrethe Evensen og Ben Otto, Kaisa Schoombie og Lensagers Penelope, Vilde Olsbu og Lumbee Af Bølå, Anniken Gundersen og Sirings Gazza, Ina Standal og Mi Lady, Ulricke Opheim og Sundby Scott og Rythmic Ruby, Per-Christian Eikhaugen Bertheussen og Sirings Bella Solé, Dina Malén Mo Tjøgersen og Milgun Sweet Pepsi, Alva Brandsegg Kråkenes og Jari 3, Ida Smeland Nygårdseter og Posters Little Rumour, Isabell Pettersen og Atinas Copper Beech Morn, Ine Hansen Espebu og Tomany Boy, og Emma Catharine Klindt og Albuquerque.
  Dere har alle gjort en super innsats!

  Tusen takk til alle som har gjort dette arrangementet mulig. Vi gleder oss til neste gang, som er 20. september.
  Håper vi sees!
  Continue reading →
 • Foreløpig informasjon aktivitet hos Brekka Rideklubb 2020
  Som dere alle vet er det mye usikkerhet i disse koronatider. Selv om regjeringen, NIF og NRYF nå har gitt klarsignal for økt idrettsaktivitet er det ikke planlagt noen arrangementer hos Brekka Rideklubb i 2020 per dags dato.

  Den informasjonen som er blitt presentert fra styret er at det mest sannsynlig ikke vil bli arrangert noen feltrittstevner hos BRK i år. Det kan selvfølgelig skje endringer ettersom hvordan situasjonen rundt Covid-19 forandrer seg. Det er heller ikke planlagt noen andre former for aktivitet. Altså, det er ikke planlagt arrangementer som sprang- og dressurstevner, weekendkurs, o.l.

  Klubbens ukentlige sprangtrening for Trond Clemmetsen virker det som at går som normalt, ut fra informasjonen tilgjengelig. Treningen gjennomføres etter anbefalingene gitt om koronasituasjonen og arrangert trening.

  Beklager at det ikke er kommet ut informasjon tidligere, og at denne informasjonen som presenteres her er svært ukonkret. Kommer tilbake med mer informasjon etterhvert som den blir presentert.

  Håper alle der ute har det så bra som mulig, mange av oss fra Brekka Rideklubb har heldigvis hestene som skaper mye glede og holder oss i aktivitet.
  Continue reading →
 • Stevneoppsummering januar 2020
  Da var årets første måned forbi. Stevnesesongen 2020 er i gang. Våre konkurrerende ryttere har brukt vinteren godt. Allerede på årets første stevner har flere av dem skaffet seg noen fine plasseringer.

  Ferd Rideskolecup 2020

  I disse tider skal mange kvalifisere seg til Norwegian Horse Festival (NHF) i februar. I Ferds rideskolecup ønsket Isabell Pettersen å være med. 
  Med seier i både dressur og sprang er drøm blitt realitet.
  I RLC:1 red hun og Stall Sirings supre skolehest Shannon (EI) til 70 %. Sprangdelen red de en flott runde og fikk 73,5 p. i stil.

  Nå er det bare å glede seg til NHF. Lykke til Isabell, vi heier på deg!
  previous arrow
  next arrow
  Slider

  19. januar 2020 – Dressurstevne

  19. januar ble årets første stevnedag for dem som interesserer seg for dressur. Vi hadde fem ekvipasjer som stilte til start på distriktsstevnet som ble arrangert av Arendal og Grimstad Rideklubb. 

  I LC:3 var det Maryann Gjerde og hennes flotte fjording Njord (II) som red inn til 5. plass med 62,8 %. Ikke dårlig på deres første stevne sammen!

  I LB:3 deltok båd Marie Vehusheia Rørvik og Mia Margrethe Evensen.
  Marie red både Absalon's Cannavaro og Chicco (III), noe som gikk veldig bra. Med Chicco fikk hun en 4. plass med 60,455 %, og med Cannavaro ble det en 5. plass med 60 % (dessverre første uplasserte, men kjempebra resultat på deres første dressurstevne sammen).
  Mia og Ben Otto red inn til 2. plass med 65,909 %.
  Gratulerer til alle tre ekvipasjer!

  I LA:3 skulle Mia og Ben Otto konkurrere, deres første LA sammen. Det ble 3. plass med 60 % (dessverre første uplasserte), et kjempebra resultat!

  En kjempefin stevnehelg for våre dressurinteresserte ryttere
  previous arrow
  next arrow
  Slider

  25. januar 2020 – Distanseritt

  25. januar var det duket for det første distanserittet for tre av BRKs medlemmer. Rittet, som ble arrangert av Froland Rideklubb, gikk som en lek for Eva Birketvedt Nævisdal på Absalon's Cannavaro og Julie Birketvedt Nævisdal på Meltvedt Star Rico. Sammen gikk de over mål etter 1 time og 6 minutter på tur. Begge hestene ble godkjent i vet-sjekken som alltid skjer etter fullført løp, noe som førte til mottakelse av en velfortjent clear round sløyfe hver. 
  Malene Birketvedt Nævisdal og Meltvedt Star Rico, var med i rektutteringsritt (minirittet), med god hjelp av leier kom de seg gjennom med stil. Godt gjort av en av klubbens yngste ryttere!
  previous arrow
  next arrow
  Slider
  Continue reading →
 • Feltritt Høsten 2019
  Året 2019 har vært et stort feltrittsår for Brekka Rideklubb (BRK). Hele fire feltrittstevner har blitt arrangert og vårt langtidsmål er oppnådd. Omtrent 122 ganger har vi sendt ut ryttere fra start, med varierende resultat. Alle er vi blitt noen erfaringer rikere.
  17. og 18. august 2019
  17. og 18. august arrangerte vi vårt første todagersstevne. Lørdagen regnet vekk. Etter dressuren var alle ganske gjørmete. En tur innendørs for sprangdelen ble prissatt. Søndagen ble heldigvis fin, og med mønstring som 
  starten på dagen ventet alle i spenning på terrengstart.

  Klassene gikk fra Knøttecup (KC) til Hest 100 cm. Etter mange år med stevneerfaring følte vi oss endelig klare for 100 cm. Tre ryttere kom til start i dressur og sprang. Dessverre var det bare to igjen når det ble klart for terrengdelen.
  Vilde Olsbu og Silvanoo M fra BRK gikk seirende ut i sin andre Hest 100 cm klasse. De klarte løypen med 0 feil på hinder. Imponerende!

  I Hest 90 cm var det også mye fin ridning. Førsteplassen gikk til Silje Martine Haugerud på Watermill Dancer fra Drammen Ryttersportsklubb med 29 poeng. Andreplassen gikk til Charlotte Svensen Albretsen på Unbeatable Class fra Arendal og Grimstad Rideklubb med 39,8 p. Tredjeplassen fikk Silje Martine Haugerud på Solhill's Dancer med 44,7 p.

  Ponni Debutant arrangerte vi også. Der gikk Marie Trollnes Eidbo og Tomany Boy som representerer BRK seirende ut. De fikk 30 p. totalt.

  I Hest 80 cm vant Kine Lassesen på Engas Marissa, de representerer BRK og fikk 28,3 poeng. Andreplassen gikk til Mia Margrethe Evensen og Ben Otto fra BRK med 36,8 poeng.

  Vi arrangerte som alltid KC, det er det morsomste vi vet. Og med blikket rettet mot seier totalt i den nasjonale Knøttecupen skal alle som kan bli med.
  I Ponni KC vant Marie Vehusheia Rørvik på Meltvedt Star Rico fra BRK med 35 poeng. Andreplassen gikk til Line Bredvei på Ludingas Orion's Beau fra BRK med 39,4 p. Tredjeplassen fikk Dina Malén Mo Tjøgersen og Jari 3 fra BRK med 43,5 p.

  Ekvipasjen som gikk seirende ut av Hest KC ble Sofie Trondal på Ciamaco T. De representerte BRK og fikk 34,5 poeng.

  Gratulerer til dem alle!
  8. september 2019
  Vårt siste feltrittstevne i 2019 var 8. september. Enda et rent Knøttecupstevne ble en suksess. Fint vær og bra ridning er alltid en god kombinasjon. Dressur og sprang gikk som en lek. Beste mønstrer skulle kåres midt på stevneplassen. Resultatet var en godt bevart hemmelighet frem til premieutdelingen. Nathalie Kvamme Karlsen og Kilduff Duncan vant nok en gang. Godt jobbet!

  Topp tre i Ponni KC ble (1) Line Bredvei og Madges Lane Clover fra BRK med 33,5 poeng. (2) Sofie Trondal med Randalin fra Røysland som representerer BRK med 38 p. (3) Marie Vehusheia Rørvik på Bjerregårds Fighter fra BRK med 42,5 poeng.

  I Hest KC gikk seieren til Sofie Trondal og Ciamaco T, med 37 poeng. De representerer BRK. Andreplassen ble delt mellom Anniken Gundersen og Sirings Gazza, og Camilla Haugenes på Capri D'or. Begge representerer BRK og fikk 44,5 p.
  Gratulerer!
  ____________________________________________________________________________
  Feltrittsesongen er nå slutt for denne gang. Med det ønsker vi å gratulere Kristine Tynes Heen og Ealgary B som ble norgesmester for junior. En imponerende prestasjon! 
  I løpet av sesongen er dere blitt en bereist ekvipasje med mange flotte resultater å se tilbake på. Tusen takk for at dere har bidratt til mye spenning og glede denne sesongen. Vi er kjempestolte av dere!

  Sesongen ble avsluttet i Strzegom, Polen her er link til video av deres første CCI2*-L
  https://vimeo.com/366876169?fbclid=IwAR0bSC7odUb3gj4Lx2CJ56NESpe6Wy4DGfE8DZpzJdXx1rYxGXxZqkFsEx4
  Brekka Rideklubb er også den suverene vinner av Knøttecupen 2019. Hele 61 sløyfer har blitt samlet av våre flinke ryttere i løpet av sesongen. Det er ny rekord det!
  Håper vi får samlet like mange neste år, om ikke flere ...
  Hentet fra rytter.no/grener/feltritt/cuper-og-statutter/
  Poengoversikt 2019 (Excel)
  Til slutt så ønsker styret å takke alle som har jobbet i timesvis for at vi har klart å arrangere fire hyggelige, trygge og lærerike feltrittstevner. Takk til alt teknisk personell som har kommet fra øst og vest.

  Takk til Stall Siring som lar oss leie sitt kjempefine område.

  Takk til alle deltagerne som er med på å gjøre stevnedagen helt super!
  Håper alle vil komme tilbake til oss i 2020 og bli med på mer feltritt. Feltritt er tre ganger så gøy!
  Continue reading →
 • Arbeidsliste Feltrittstevne 17. og 18. august 2019
  Her ligger siste oppdaterte versjon av arbeidslisten for feltrittstevnet. 
  Alle Brekka Rideklubbs medlemmer som skal starte gjøres obs på at de må stille som hindervakt i minst en klasse. Rytteren blir selvfølgelig ikke satt opp i sin egen klasse.
  Dersom du har spørsmål eller kommentarer til arbeidslisten ta kontakt med Grethe Torkildsen Aaser per tlf. 922 86 873 eller på Messenger.

  Håper å se deg der!
  Continue reading →
 • Oppsummering av våren 2019
  Våren 2019 har vært en begivenhetsrik reise for Brekka Rideklubb. Mange av våre medlemmer har vært på stevner på borte- og hjemmebane, fra Clear Round til FEI-stevner. 
  Mange gode resultater er oppnådd. Vi er alle blitt flinkere, både som arrangører og som ryttere.
  Den første store begivenheten i år var Norwegian Horse Festival. To ryttere representerte Brekka Rideklubb. Line Bredvei var med i FERD Rideskolecupen, hun kom på andreplass. 

  Deretter var det Drammen Spring Tour, mange fine plasseringer. Marie Vehusheia Rørvik og Kine Lassesen representerte oss der. Les mer om dette HER.

  28. april var det tid for sprangstevne. Høyder fra 60 til 100 cm på Utvidet klubb-nivå. Det var også et Rideskolestevne. En veldig givende og lærerik dag for alle involverte. Godt å komme i gang.

  Feltrittstevnet 25. mai ble en stor suksess. Fullt stevne, mye ny lærdom. Mange fornøyde ekvipasjer skapte en god atmosfære. De aller fleste kom vel gjennom løypen, og loddsalget til Anette Bakken er et populært innslag! Samling utenfor kiosken, mange spente mennesker, alltid mange fine premier. Les mer HER.

  Brekka Rideklubb stilte med et lag i tredjedivisjon i Norgesserien sprang 2019. Det blir ikke noen finale i år heller, men det ble en morsom opplevelse for alle lagmedlemmene. Lagoppsett første og andre avdeling: Marie Vehusheia Rørvik, Camilla Haugenes, Susanne Aaser, Malin Gryting Andersen, Nora Alice Blom Ulven, Sofie Trondal.
  Det var også feltrittstevne på Flatner 1. og 2. juni. Her ble det seier for Martine Enerstvedt og Legendary Louis i Hest 90 cm, Vilde Olsbu og Silvanoo M kom på 3. plass i samme klasse. Kristine Tynes Heen kom på en flott fjerdeplass i CNC2*. Kristine og Ealgary B ble dermed tatt ut til Nordisk i Danmark. Fantastisk!

  Det var så gøy 25. mai at vi bestemte oss for å arrangere et feltrittstevne til 16. juni. Denne gangen på Knøttecup-nivå. 27 deltagere skapte en utrolig fin dag. Les mer HER. Med dette leder vi nå Knøttecupen med 34 sløyfer/deltagelser!!!

  Dressur er ikke det største satsingspunktet for klubben, men Mia Margrethe Evensen var med på Arendal og Grimstad Rideklubbs (AGR) sommerstevne 8. juni. På Ben Otto ble det førsteplass i både LC:3 og LB:3.

  22. juni var det tid for finale i Vårcupen til AGR. Mange av våre medlemmer har deltatt. Line Bredvei og Shannon vant 70 cm for tredje gang, og vant dermed også cupen. Elise Aabak Synstrud og Randalin fra Røysland kom på andreplass i 70 cm-cupen.
  Videre var Thea Skåland på tur med sin Spiced Cherokee. De kom på andreplass i 80 cm, og på tredjeplass i 90 cm.
  Sofie Trondal red også på Randalin, hun vant vårcupen i 80 cm. Elida Gåskjenn på Tasty Gold kom på andreplassen. Sofie Trondal vant 90 cm-cupen med Chokland.
  Malin Gryting Andersen på Micado tok seieren i både 90 og 100 cm. Hun fikk dermed tredjeplass i 100 cm-cupen.

  Det siste store før vi tar sommerferie ble Nordisk Baltisk mesterskap i Danmark, 27. - 30. juni. Kristine og Eagle fikk en utrolig start med 68,13% i dressuren. Dagen etter var det feltritt. Det ble dessverre fall, både hest og rytter har det bra. Ettersom det også var en lagkonkurranse i CNC2* for junior endte laget på en flott tredjeplass.

  Helt utrolige resultater! Vi gleder oss til høsten!
  Solveig-Therese Knudsen og Madges Lane Clover 16. juni

  Continue reading →
 • Hjelpemannskap feltrittstevne 17. og 18. august 2019
  Oppdatert 09.07.2019
  Det er fortsatt ledige oppgaver.
  Vi ber om at alle som er skrevet opp på den vedlagte listen GIR BESKJED om de kan eller ikke. Ettersom ingen er spurt enda finner sportsutvalget erstattere dersom du ikke har anledning. Alle med medlemskap i Brekka Rideklubb må være forberedt på at de kan ha blitt satt opp. Sjekk listen!Gi beskjed så fort som mulig til Grethe Torkildsen Aaser per tlf. 922 86 873, eller på messenger. Hvis du har spørsmål, og dersom du ikke er skrevet opp, men likevel ønsker å bidra, ta kontakt med Grethe om dette også.Det som er farget grønt trenger vi personer til å gjøre. Se listen. 
  Continue reading →
 • Knøttecup 16. juni 2019
  Brekka Rideklubb (BRK) arrangerte knøttecup-helg 15. og 16. juni. Mange fornøyde hester og mennesker kom innom og deltok på "Grill og spill" på lørdag. På søndag var det stevne. Hele 27 ekvipasjer sto på startstreken!
  Lørdag
  På lørdag ankom de fleste hestene og rytterne for å være med på gjennomgang av løypen. Deretter ble det arrangert "Grill og spill" med pølser sponset av BRK. 
  Arrangementet startet med Boccia, vinneren ble Helene Røed Eikeland som fikk en flott fruktkurv fra Coop Extra Eydehavn og lunsj for to på Pigene på Torvet.
  Så ble det arrangert quiz. Vinnerlaget ble "Femkløveren", som skal på Mønsj og bowle på Arendal Bowling.
  Et superkult arrangement!
  Håper du blir med neste gang!
  Vinner Helene Røed Eikeland til venstre.
  Vinnerlaget fra venstre:
  Anette Bakken. Nathalie Kvamme Karlsen, Dagrun Evensen, Mia Margrethe Evensen og Per-Christian E. Bertheussen.
  Søndag
  Stevnestart var kl. 10:00. Alle de 27 ekvipasjene kom trygt gjennom dressuren med varierende resultater, noen erfaringer rikere. Sprangen gikk fortløpende. Alle kom fint gjennom. 

  Loddtrekning er fast inventar. Mange fine premier og fornøyde vinnere denne gangen også.

  "Den beste mønstrer" skulle kåres. Ryttere på alle nivåer, noen med egne, andre med lånte hester, skulle mønstre hesten sin for veterinær før videre konkurranse.
  Den suverene vinner ble Nathalie Kvamme Karlsen med Kilduff Duncan (eller Rory som han blir kalt til daglig).

  Etter mønstring var det tid for feltritt. Spennende for både ryttere og tilskuere. Første start forsvant ut i løypen kl. 15:00. Banen på 10 hinder gikk som en drøm for de fleste.

  Vinneren av Ponni Knøttecup ble Vilde Olsbu på Myshall Man, med 35,0 poeng. De representerer Brekka Rideklubb. Gratulerer!

  Vinneren av Hest Knøttecup ble Ingrid Løvmo på Klostergaardens Skywalker, med 26,5 poeng. De representerer Grenland Ryttersportsklubb. Gratulerer!

  Sportsutvalget i BRK ønsker å takke alle som bidro til å gjøre denne helgen helt utrolig! Tusen takk til alle ryttere som viste frem ferdighetene sine for dommere, foreldre og andre tilskuere. En stor takk til alt teknisk personell og velvillige foreldre! Vi kunne aldri arrangert et slikt stevne uten dere!

  Neste feltrittstevne er 17. og 18. august 2019. Det vil være klasser fra Knøttecup til 100 cm.

  Håper å se deg der!
  Vilde Olsbu og Myshall Man
  Vinner Knøttecup Ponni
  Ingrid Løvmo og Klostergaardens Skywalker
  Vinner Knøttecup Hest
  Nathalie Kvamme Karlsen og Kilduff Duncan
  «Den beste mønstrer»
  Continue reading →
 • Arbeidsfordeling 16. juni 2019
  Brekka Rideklubbs medlemmer som skal delta på stevnet 16. juni må være forberedt på at de må stille med en person som kan hjelpe til under stevnet. Se vedlegg for foreløpig arbeidsliste.
  Dersom det ikke passer eller du har noe annet du heller vil bidra med ta kontakt med Mia Margrethe Evensen på Messenger eller legg igjen en kommentar under innlegget.
  Det som er gulet ut mangler vi. De med ? bak har enda ikke bekreftet.

  Alle er blitt kontaktet og spurt.
  Dersom personen ikke kan allikevel er det den personens ansvar å finne en erstatter og oppgi erstatterens til Mia Margrethe Evensen.
  Publisert: 11.06.2019 kl. 12:00
  Oppdatert: 14.06.2019 kl. 22:40
  Foreløpig arbeidsfordeling, endringer kan forekomme.
  Continue reading →