Stevner-Bortebane

Her kommer informasjon om alt det spennende våre medlemmer er med på på utsiden av klubben .
Oversikt stevner bortebane

 • Informasjon om påmelding stevner fra 2021
  Horsepro.no som tidligere har blitt brukt til å legge ut terminliste, stevneinvitasjon og påmelding er nå blitt erstattet av NRYFstevne.no. 

  Dersom det oppstår problemer ved påmelding o.l. ta gjerne en titt på informasjonen om hvordan man skal bruke NRYFstevne.no på nettsiden. Dersom det er problemer som ikke kan løses ved hjelp av NRYFstevne.no, ta kontakt med oss på mail brekka.rideklubb@gmail.com så skal vi hjelpe så godt vi kan.

  V gleder oss til å starte stevnesesongen 2021 når den tid kommer!
  Continue reading →
 • Oppsummering stevneåret 2020
  Kristine Tynes Heen og Ealgary B underveis i terrengdelen under NM hos Skedsmo Rideklubb
  Året 2020 har vært et annerledes år. Dette har spesielt klubbens konkurranseryttere fått føle på. Covid-19 er ikke noe man skal spøke med og derfor er det blitt avlyst stevner flere ganger i år. Mange timer er istedenfor blitt brukt på trening, noe som var synlig da stevnesesongen endelig kunne gjennomføres igjennom sommeren og høsten. Her er noen av høydepunktene fra sesongen.

  FERD Rideskolecup Norwegian Horse Festival

  Isabell Pettersen kvalifiserte seg til FERD Rideskolecup 2020 sammen med Stall Sirings fantastiske skolehest Shannon (EI). De tok en overbevisende seier under kvalifiseringen som foregikk hos Arendal og Grimstad Rideklubb (AGR) i januar. Prosenten i dressur (RLC:1) ble 70 % og resultatet i sprang (feil og stil) ble 73,5 stilpoeng den gangen. 

  Under hovedstevnet, som foregikk under Norwegian Horse Festival i februar, skulle Isabell ri på en ukjent skolehest nemlig Starlight. Etter hele 79 % under dressurdelen (RLC:1) og 76 stilpoeng under sprangdelen (feil og stil). Det er helt fantastisk!
  Det holdt til en imponerende 2. plass sammenlagt. Gratulerer til Isabell som virkelig viste at hun er blant de beste rideskolerytterne i landet!!!
  Isabell og Shannon sammen med Elisabeth Trollnes Eidbo (hesteeier og trener) under kvalifiseringsstevnet.

  Sommerstevne sprang del 1 2020 Arendal og Grimstad Rideklubb

  Våre representanter gjennomførte mange flotte runder under sommerstevnet som ble arrangert av AGR i juli. 
  Malin Gryting Andersen og hennes Micado fikk en fantastisk 1. plass i klasse LC (100 cm)!
  Camilla Haugenes og hennes Grauff's Viva La Diva tok en imponerende 1. plass i klasse LB (110 cm)!
  Gratulerer med et flott gjennomført stevne alle sammen!

  Sommerstevne dressur 2020 Arendal og Grimstad Rideklubb

  Mange flotte prosenter ble oppnådd under sommerstevnet i dressur som ble arrangert av AGR i august. 
  Linn Lassesen og hennes Engas Marissa var uslåelige i klasse LA. De fikk 71,111 % første dagen og 73,333 % den andre dagen. Sammenlagt i Svømmeturen, som gikk i LA, ble det en overlegen seier med 144,444 %!
  Gratulerer!

  NM Individuelt Feltritt 2020

  Gratulerer enda en gang til Kristine Tynes Heen og Ealgary B som tok sin andre norgesmestertittel. Ikke verst å kunne kalle seg Norges beste unge rytter (young rider)!
  Med bare 27,7 feilpoeng etter dressurdelen (72,27 %), feilfri på hinder under terrenget og til slutt en totalsum på 33,7 feilpoeng etter sprangdelen, ble det seier.
  Vi er så imponert over det dere får til og er stolte over å ha dere i klubben, gratulerer Kristine og Eagle!!!

  Knøttecup 2020

  Vi ønsker å gratulere alle Brekka Rideklubbs fantastiske knøttecup-ryttere med seier under Knøttecupen 2020!!! Selv med færre stevner enn 2019 ble det ny sløyferekord, hele 53 sløyfer klarte vi å samle inn i år!
  Vi har fått oppleve flere flotte oppvisninger fra våre ekvipasjer. Mange oppturer og lærerike opplevelser.

  Vi må også sende en takk til alt av teknisk personell som gjør det mulig for BRK å arrangere så fantastiske stevner og alle dugnadsarbeidere som står på for å gjøre stevneopplevelsene best mulig for alle involverte.
  Tusen takk!
  Hentet fra Cuper & statutter | Norges Rytterforbund
  Poengoversikt 2020 (Excel)

  Tusen takk for et minnerikt år!

  Tusen takk til alle våre fantastiske medlemmer som har hjulpet oss alle med å få det beste ut av et ganske annerledes år. Nå håper vi alle fortsetter å holde seg friske og står på for å stoppe koronapandemien. Forhåpentligvis kan vi sees igjen på stevner i 2021. Vi gleder oss!!!
  Continue reading →
 • Stevneoversikt november 2020

  06.-08. november 2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb

  Denne helgen arrangerte Arendal og Grimstad Rideklubb landsstevne. Dit reiste Sofie Trondal med Ciamaco T, og Vilde Olsbu med Lumbee Af Bølå. Det ble ingen plasseringer denne gangen dessverre.
  Høydepunktet for helgen var 14. plassen Vilde og Bia fikk på lørdag, gratulerer! Ikke dårlig når det er hele 36 konkurrenter.
  Stå på videre!

  14. november 2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb

  Denne helgen arrangerte Arendal og Grimstad Rideklubb sprangstevne under strenge koronarestriksjoner. Dit reiste flere representanter fra Brekka Rideklubb; Kristine Tynes Heen og Legendary Louis, Malin Gryting Andersen og Micado, Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee, Antonie Aamlid Smeland og Gjøv Døla, Sofie Trondal med både Randalin fra Røysland og Ciamaco T, Elise og Ine Hansen Espebu på Pocán Prince, og Ulricke Opheim og Rythmic Ruby.
  Dere gjorde en god jobb alle sammen. Stå på videre!

  Helgens høydepunkter ble Sofies to supre andreplasser med Randalin, den ene i klassen 80 cm og den andre i klassen 90 cm, gratulerer! Vilde og Cherokee fikk også plassering, en fin femteplass i klassen 90 cm, gratulerer! Også Kristine og Louis fikk plassering. De red raskest og dermed ble det førsteplass i klassen 100 cm, gratulerer!

  Ny informasjon om Covid-19

  NRYF stoppet all stevneaktivitet fra distriktstevner og oppover denne måneden. Det ser ut til at de åpner opp for stevner til og med distriktstevner 1. desember, men dette vil ikke har noen påvirkning på Brekka Rideklubbs terminliste. Det er nå besluttet at vi ikke skal arrangere flere stevner året 2020. Vi vil heller komme sterkere tilbake i 2021 og glede langt flere enn det vi har muligheten nå. Dette er noe vi gleder oss veldig til!

  Et annet arrangement som er avlyst grunnet Covid-19 er Jul i stallen. Denne avgjørelsen er blitt tatt for lenge siden, men en liten påminnelse er på sin plass ettersom dette skulle ha blitt arrangert i desember.
  Continue reading →
 • Stevneoppsummering oktober 2020

  03. oktober 2020 – Sprang – Grenland Ryttersportsklubb

  Den første helgen var det sprangstevne hos Grenland Ryttersportsklubb. Dit reiste Marie Vehusheia Rørvik med Absalon's Cannavaro og Chicco (III), og Camilla Haugenes med Grauff's Viva La Diva.

  I klasse Hest 1.10 m ble det en flott 2. plass på Camilla og Diva, og en 8. plass på Marie og Chicco. Gratulerer!

  03.-04. oktober 2020 – Dressur – Sørlandsparken Rideklubb

  Det ble også arrangert dressurstevne hos Sørlandsparken Rideklubb. Dit reiste Maryann Gjerde og Njord (II), Mia Margrethe Evensen og Ben Otto, Linn Lassesen og Engas Marissa, og Vilde Olsbu og Lumbee Af Bølå. 

  Det ble en flott 1. plass på Linn og Marissa i LA både lørdag og søndag. På lørdag ble det 65,185 %, og på søndag ble det 64,063 %. Gratulerer!

  18. oktober 2020 – Feltritt – Brekka Rideklubb

  Da var det duket for årets siste feltrittstevne hos oss på Brekka. Det ble arrangert klasser fra 90 cm til knøttecup (60 cm). Det var 29 ekvipasjer til start. 

  I klassen H90 (hest 90 cm) stakk Camilla Haugenes og hennes Grauff's Viva La Diva, som representerer Brekka Rideklubb (BRK), av med seieren. De fikk 47,2 feilpoeng totalt etter 54,78 % i dressur og null feil i sprang og null feil på hinder under terrenget. Gratulerer!

  I klassen H80 (hest 80 cm) gikk 1. plassen til Kristine Tynes Heen og Legendary Louis, som representerer BRK. De fikk 33,5 feilpoeng totalt etter 66,52 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
  2. plassen gikk til Hanna Fasting Garby på Calla Calla fra Høvdingen, IL. De fikk 46,7 feilpoeng totalt etter 60,87 % i dressur, null feil i sprang og feilfri på hinder i terrenget.
  Gratulerer begge to!

  I klassen P80 (ponni 80 cm) var det Ingeborg Fåland og Nieuwmoeds Tiamo fra Lister Hest og Ponni Klubb som stakk av med seieren. De fikk 50,4 feilpoeng totalt etter 54 % i dressur, null feil i sprang og feilfri på hinder i terrenget.
  Gratulerer!

  I klassen Hest Knøttecup (60 cm) gikk seieren til Isabelle Grace Brekke Moore og Dazzle fra Seljord Idrettslag. De fikk 30,4 feilpoeng totalt etter 69,57 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
  2. plassen gikk til Line Bredvei og Bonito, som representerer BRK. De fikk 34,3 feilpoeng totalt etter 66,52 % i dressur, null feil i sprang og null feil på hinder under terrengdelen.
  Gratulerer til dere begge!

  I klassen Ponni Knøttecup (60 cm) var det Alva Maria Gautestad og Tomany Boy fra BRK som vant. De fikk 34,6 feilpoeng totalt etter 67,39 % i dressur og null feil i sprang og feilfri på hinder i terrenget.
  2. plassen gikk til Nathalie Kvamme Karlsen og Kilduff Duncan fra BRK. De fikk 37 feilpoeng totalt etter 63,04 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
  3. plassen gikk til Alva Brandsegg Kråkenes og Taquin Boy, som også representerer BRK. De fikk 39,6 feilpoeng totalt etter 60,43 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
  Gratulerer alle sammen!

  Andre ekvipasjer fra BRK som deltok var Sofie Trondal på hestene Randalin fra Røysland og Ciamaco T, Elise Hansen Espebu og Pocán Prince, Camilla Haugenes deltok også med Scarlet (II), Vilde Olsbu og Lumbee Af Bølå, Dina Malén Mo Tjøgersen og Milgun Sweet Pepsi, Ine Hansen Espebu på Posters Little Rumour, Julie Birketvedt Nævisdal og Jari 3, Angelica Bentzen og Klæbakkens Sølvgutten, Per-Christian Eikhaugen Bertheussen på Sirings Bella Solé, Aurora Louise Høvik Jenssen på Atinas Copper Beeck Morn, Linea De Lange Evensen og Sandra, og Susanne Aaser på hennes Vognmandgårdens Sidoga.
  Vel gjennomført alle sammen!

  En stor takk til alle som gjorde årets siste feltrittstevne til en kjempefin opplevelse for alle to- og firbeinte!
  Gratulerer nok en gang til alle de plasserte!
  Vi gleder oss allerede til neste år, vi ses i 2021!

  18. oktober 2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb

  Det var også sprangstevne hos naboklubben vår Arendal og Grimstad Rideklubb denne fine søndagen.

  Dit reiste Ulricke Opheim med begge sine hester, Rythmic Ruby og Sundby Scott. Marie Vehusheia Rørvik var med og startet Chicco (III) og Absalon's Cannavaro. Malin Gryting Andersen og hennes Micado, og Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee var også med.
  Stevnets høydepunkter for Brekka Rideklubb var Ulrickes 3. plass i klassen 60 cm. Hun og Rythmic Ruby fikk 73,5 stilpoeng. Gratulerer, dere er gode!

  Marie og Chicco vant klasse 1 m med en flott feilfri runde og beste tid. Gratulerer!
  Marie ble også plassert med Cannavaro, der ble det en flott 6. plass. Gratulerer!

  24.-25. oktober 2020 – Sprang – Brekka Rideklubb

  Denne helgen arrangerte Brekka Rideklubb årets første sprangstevne. Dit skulle mange av BRKs konkurranseryttere. Lørdagens plasseringer ble:

  Under distriktsstevnet:
  Camilla Haugenes fikk 1. plass i klassen 90 cm med Scarlet (II). Sofie Trondal og Ciamaco T vant begge sine klasser, som var 100 og 110 cm. Vilde Olsbu og Lumbee Af Bølå kom på 2. plass i 100 cm. Gratulerer så mye!

  Under UK:
  Det ble mange fine og feilfrie runder under Clear Round (CL) klassene (40 og 60 cm). I 40 cm-klassen var det ingen BRK ryttere, men det var mange med i 60 cm. De med CL ble Per-Christian Eikhaugen Bertheussen og Sirings Bella Solé, Alca Brandsegg Kråkenes og Posters Little Rumour, Dagny Nordhus og Myshall Man, Alva Maria Gautestad og Tomany Boy, Amalie Gryting Andersen og Taquin Boy, Angelica Bentzen og Bjerregårds Fighter, Line Bredvei og Ludingas Orion's Beau (Ludde), og Dina Malén Mo Tjøgersen og Sirings Gazza. Dere er gode!

  I klassen 70 cm stakk Line og Ludde av med seieren med hele 75,5 stilpoeng! 2. plassen i samme klasse gikk til Isabell Pettersen og Atinas Copper Beech Morn som fikk 73,5 stilpoeng. 3. plassen gikk til Aurora Louise Høvik Jenssen og Milgun Sweet Pepsi med 73 stilpoeng. 4. plassen gikk til Nathalie Kvamme Karlsen og Kilduff Duncan (Rory) med 72,5 stilpoeng. Gratulerer alle sammen!
  I klassen 80 cm stakk Nathalie og Rory av med seieren med 74,5 stilpoeng! 2. plassen gikk til Sofie Trondal og Randalin fra Røysland som fikk 73 stilpoeng. Gratulerer!

  Søndagens plasseringer under UK stevnet ble:
  I klassen 70 cm stakk Alva Maria Gautestad og Tomany Boy av med seieren med 73 stilpoeng! 2. plassen gikk til Aurora Louise Høvik Jenssen og Milgun Sweet Pepsi med 72,5 stilpoeng. Gratulerer!
  I klassen 80 cm gikk seieren til Sofie Trondal og Randalin fra Røysland med 73 stilpoeng. Alva og Boy fikk 2. plass med 72,5 stilpoeng. Gratulerer!

  Plasseringene under distriktsstevne ble:
  Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva gikk av med seieren i klassen 110 cm. Gratulerer! Camilla red også Scarlet (II), de kom på 2. plass i 90 cm og vant den egendefinerte 100 cm klassen. Gratulerer! Susanne Aaser og Vognmandgårdens Sidoga trakk det lengste strået i begge sine klasser i dag, med seier i både 90 cm og LC (100 cm). Gratulerer!

  Vi ønsker også å rette oppmerksomhet mot BRKs ryttere som deltok: Kine Lassesen og Touchs Red Cubano, Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee, Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee, Tina Helene Nielsen og Sandra, og Fanny Schoombie og Lensagers Penelope. Dere gjorde en kjempegod innsats!
   
  Tusen takk til alt teknisk personell, alle deltakere og ikke minst alle dugnadsarbeiderne som gjør det mulig for oss å arrangere stevner. Uten dere hadde ikke Brekka Rideklubb vært den arrangøren den er i dag. Tusen takk!

  Nå gleder vi oss til resten av sesongen. Også kan vi nok gratulere alle knøttecupdeltakerne med en fabelaktig innsats i årets noe annerledes feltrittssesong, dere har gjort det mulig for klubben å vinne Knøttecupen for andre år på rad! Mer om dette når resultatet er offisielt ...

  Continue reading →
 • Stevneoppsummering september 2020
  September har vært en super måned for spesielt en av Brekka Rideklubbs (BRK) konkurrerende ryttere. 

  12. – 13. september 2020 – Feltritt – Skedsmo Rideklubb – NM feltritt individuelt

  BRK gratulerer Kristine Tynes Heen og Ealgary B med seier i NM for unge ryttere enda en gang! Det er helt fantastisk hva dere får til!

  Trykk her for å lese mer ...

  20.09.2020 – Feltritt – Brekka Rideklubb

  Denne helgen var det avduket for BRKs andre feltrittstevne i 2020. Nå var det kun knøttecup. Hele 27 starter stilte til start, hvorav 21 stykker bare fra BRK! 
  Det satses for fullt for å vinne Knøttecupen sammenlagt i år også, og med så mange tøffe medlemmer er vi på god vei.

  I hest knøttecup stakk Ina Standal av med seieren på Stall Sirings flotte rideskolehest Mi Lady, de representerer BRK. Etter 67,39 %, helgens beste dressur, og null feil i både sprang og terreng var det ingen som kunne slå 32,6 feilpoeng. Gratulerer så mye!
  2. plassen gikk til Sofie Trondal på Scarlet (II), de endte på 37 feilpoeng etter 63,04 % i dressur og null feil i sprang og terreng. De representerer BRK.
  3. plassen gikk til Tina Helene Nielsen og hesten hennes Sandra, som representerer BRK. De fikk 38,7 feilpoeng totalt etter 61,3 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
  4. plassen gikk til Ulricke Opheim på Sundby Scott, som også representerer BRK. De endte på 39,1 feilpoeng totalt etter 60,87 % i dressur og hadde null feil i sprang og terreng.
  Gratulerer til dere alle og godt jobbet!

  I ponni knøttecup gikk seieren til Sofie Trondal og Randalin fra Røysland, de representerer BRK. De fikk dagens nest beste dressurprosent, 66,97 %, red en feilfri sprang og fikk ingen stopp i terrenget. De endte på 35,8 feilpoeng totalt. Gratulerer!
  2. plassen gikk til Annveig Lysdahl Olsnes på Geo som representerer Rjukan og Omegn Rideklubb. De endte på 40 feilpoeng etter 60 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
  3. plassen gikk til Alva Brandsegg Kråkenes på Stall Sirings skolehest Taquin Boy (eller Tucker som han blir kalt til daglig). De representerer også BRK. 58,7 % i dressur, null feil i sprang og null feil i terrenget gjorde at de endte på 41,3 feilpoeng totalt.
  Gratulerer alle sammen, dere er gode!

  Andre ryttere fra som representerte BRK denne helgen var Per-Christian Eikhaugen Bertheussen på Sirings Bella Solé, Thea Thomine Skåland på Grauff's Viva La Diva, Sofie Trondal på Ciamaco T, Elise Hansen Espebu på Pocán Prince, Kaisa Schoombie på Lensagers Penelope, Fanny Schoombie på Sirings Gazza, Emilie Birketvedt Nævisdal på Jari 3, Ine Hansen Espebu på Tomany Boy, Angelica Bentzen på Klæbakkens Sølvgutten, Alva Marie Gautestad på Posters Little Rumour, Dagny Nordhus på Pave Spika, Emma Catharine Klindt på Albuquerque, Aurora Louise Høvik Jenssen på Atinas Copper Beech Morn, Anniken Gundersen på Kilduff Duncan, og Mie Onsrud Darre-Knudsen på Zeb Tuckers Catacord.

  Vi er veldig stolte over å ha så mange flinke ryttere med i klubben!
  Gleder oss til neste gang!

  20.09.2020 – Feltritt – Øvre Romerike Rideklubb – NM feltritt lag

  Det var ikke bare på hjemmebane at det foregikk spennende ting denne helgen. Også i Oslo var det duket for feltrittstevne. Her skulle norges beste feltrittslag kåres. I hesteklassen, som går i H100 og CNC2* (110 cm), reiste Marie Trollnes Eidbo på Annabelle Z, og Kristine Tynes Heen på Ealgary B for å konkurrere. 

  Dessverre gikk det ikke som det skulle i lagsammenheng denne helgen. Marie og Annabelle falt under terrenget og da var det dessverre over og ut for dem. Det står heldigvis bra til med hest og rytter. Stå på videre, dere er kjempegode!

  Kristine og Eagle fikk en flott 4. plass i CNC2* individuelt. De endte på 66,4 feilpoeng totalt etter dressur, sprang og feltritt. Gratulerer med flott resultat denne helgen også!

  25. – 27.09.2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb

  Den siste helgen i september var det sprangstevne hos Arendal og Grimstad Rideklubb. Dit reiste flere av våre ryttere. 
  Her kommer en glipe av helgens høydepunkter.

  På lørdag red Malin Gryting Andersen en fantastisk runde med hennes Micado i klasse LD (80 cm). De fikk 74 stilpoeng og vant dermed klassen. Gratulerer, dere er kjempeflinke!

  På søndag red Marie Vehusheia Rørvik både Chicco (III) og Absalon's Cannavaro inn til plassering i klasse LC+5 (105 cm). Marie og Chicco kom på 2. plass med nest raskeste runde i klassen, gratulerer! Med Cannavaro kom Marie på 4. plass, også her null feil, gratulerer!

  27.09.2020 – Feltritt – Tveit Feltrittsklubb

  BRKs nærmeste feltrittsklubb er Tveit Feltrittsklubb som denne helgen arrangerte sitt aller første feltrittstevne. Dit reiste Elise Hansen Espebu og Pocán Prince for å delta. De endte på en flott 3. plass med 44,7 feilpoeng. Dessverre var dette første uplasserte, så ingen sløyfe denne gangen, men gratulerer med et flott resultat og vel gjennomført!

  Oppsummering og oppdatering Covid-19

  September har vært en veldig fin stevnemåned. Vi håper på at oktober skal bli like fin, men nå er coronaen på fremmarsj enda en gang, spesielt i Arendal kommune. Derfor er det ikke sikkert vi får gjennomført det som er planlagt for resten av sesongen, dessverre ... Følg med på terminlisten for oppdateringer.

  Vi håper alle holder seg friske, vi klarer å komme oss gjennom dette dersom alle er flinke og overholder smittevernreglene. Ta godt vare på hverandre i mellomtiden.
  Continue reading →
 • NM Feltritt 2020
  12.-13. september har to av Brekka Rideklubbs talentfulle feltrittryttere deltatt i norgesmesterskapet arrangert hos Skedsmo Rideklubb.
  NM feltritt Junior
  Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z deltok i klasse H100 (100 cm), NM for junior. Lørdagen startet med 61,087 % under dressurdelen. Dessverre ble det fall under terrengdelen senere den dagen. Vi håper det står bra til med både hest og rytter, og at dere er i form til neste helgs lag NM i feltritt! 
  Ikke la dette stoppe dere fra fremtidig suksess. Stå på videre, dere er supergode!
  NM feltritt Ung rytter
  Kristine Tynes Heen og Ealgary B, fjorårets norgesmestere for junior, var på jakt etter ny norgesmestertittel. Denne gangen for unge ryttere som går i klasse CCN2*-S (110 cm).
  Vi må jo kunne si at lørdagen startet på best mulig vis med 72,27 %, og dermed kun 27,7 feilpoeng etter dressurdelen ledet Kristine og Eagle. Vi ventet spent på feltrittdelen som gikk senere på lørdag.
  Enkelt og greit ble det null feil på hinder og de ledet fremdeles før søndagens sprang-finale. Imponerende gjort!

  På søndagen skulle sprangdelen forseres. Det var nervepirrende til siste slutt, og jammen holdt det til seier denne gangen også!!!

  Gratulerer til Kristine Tynes Heen og Ealgary B, norgesmestere for unge ryttere 2020! Vi i Brekka Rideklubb er utrolig imponert over hva dere får til og stolte over å ha dere som representanter!
  Gratulerer så mye, enda en gang!
  Bildet er av Kristine Tynes Heen og Ealgary B på et stevne i 2019.

  Continue reading →
 • Stevneoppsummering august 2020
  August har vært en hektisk stevnemåned. Brekka Rideklubbs (BRK) konkurrerende ryttere har vært på bortestevner i bl.a. Oslo, Kristiansand og Toten, og på hjemmebane under BRKs første feltrittstevne 2020.

  01.-02.08.2020 – Sprang – Grenland Ryttersportsklubb

  Den første helgen i august var det duket for sprangstevne hos Grenland Ryttersportsklubb. Dit reiste Malin Gryting Andersen og Micado, Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee, Vilde Olsbu og Lumbee Af Bølå, Sofie Trondal og Ciamaco T, Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva, og Marie Vehusheia Rørvik og Absalon's Cannavaro.

  Helgens høydepunkter, i hvert fall i henhold til plassering, ble Malin og Micados 3. plass med 73 stilpoeng i klasse LB (90 cm). Og Marie og Cannavaro som fikk 2. plass i klasse LC+5 (105 cm).
  Gratulerer!

  08.-09.08.2020 – Sommerstevne – Dressur – Arendal og Grimstad Rideklubb

  Ettersom korona satt en stopper for sommerstevnet i dressur for Arendal og Grimstad Rideklubb i juni, flyttet de stevnet til august. Denne helgen skulle Linn Lassesen og Engas Marissa, Mia Margrethe Evensen og Ben Otto, Maryann Gjerde og Njord (II), og Ulricke på hennes to hester; Sundby Scott og Rythmic Ruby i aksjon.

  På lørdagen gikk Linn og Marissa til topps i LA etter en flott oppvisning som resulterte i 71,111 %, godt jobbet!
  I klasse LC ble det en super 3. plass på Maryann Gjerde og Njord.
  Gratulerer til dere begge!

  På søndagen var det finaledag i de diverse sommerturene som ble arrangert i alle klassene.
  Linn og Marissa avsluttet med en flott opptreden og fikk 73,333 %. Med dette endte de på 1. plass i LA også i dag. Med en sammenlagtsum på 144,444 % var det ingen som kunne slå dem i Svømmetur! Gratulerer!
  Også Mia og Ben Otto kunne ta med seg premie hjem etter to vel gjennomførte dressurprogrammer. Med 68,182 % på lørdagen og 65,909 % på søndagen holdt totalen på 134,019 % til en 3. plass sammenlagt i Badetur som gikk i klasse LB. Gratulerer!

  15.08.2020 – Feltritt – Starum Hestesportsklubb

  Lørdag 15. august var det igjen tid for feltrittstevne. Denne gangen hos Starum Hestesportsklubb. 
  Representanter fra klubben denne helgen var Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva som konkurrerte i klassen H90 (90 cm), Sofie Trondal og Randalin fra Røysland som startet klassen H80 (80 cm), Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z som startet klassen H100 (100 cm), og Kristine Tynes Heen og Ealgary B som konkurrerte i klassen CNC2*-S (110 cm).

  Alle tre delprøver ble fullført på en god måte av de fire flinke ekvipasjene.

  Til slutt endte Kristine og Eagle på en super 2. plass etter 65,91 % i dressur, og med 0 feil under sprangprøven sto de på kun 34,1 feilpoeng. Etter noen tidsfeil i terrenget endte de på 39,3 feilpoeng. Gratulerer!
  Også Marie og Annabelle fikk med seg premie hjem. De endte nemlig på en kjempebra 3. plass etter en avgjørende feilfri runde i terrenget. Dette gjorde at de etter 64,348 % i dressuren og 4 feilpoeng i sprangdelen endte på 39,7 feilpoeng totalt. Gratulerer!

  22.-23.08.2020 – Diverse stevner

  22.08.2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb
  Hos Arendal og Grimstad Rideklubb ble det arrangert et utvidet klubbstevne i sprang. Dit reiste 11 ekvipasjer fra Brekka Rideklubb. 

  Noen av dagens høydepunkter ble:
  BRKs første ekvipasje var Malene Birketvedt Nævisdal på Meltvedt Star Rico. De konkurrerte i 40 cm, som var en Clear Round klasse. Med en feilfri runde ble en flott sløyfe med hjem, gratulerer!

  Ine Hansen Espebu og Pocán Prince sin førsteplass i 60 cm, med hele 74 stilpoeng. Gratulerer med flott gjennomført runde og super plassering!
  Også Emilie Birketvedt Nævisdal konkurrerte i 60 cm med hennes ponni Meltvedt Star Rico. Feilfri runde og 72 stilpoeng holdt til en flott 4. plass. Gratulerer!

  I klassen 90 cm red Malin Gryting Andersen og Micado inn til seier etter en flott feilfri runde. Gratulerer!

  I klassen 100 cm red Marie Vehusheia Rørvik og Absalon's Cannavaro inn til dobbel null. De endte på en flott 4. plass, gratulerer!

  Også Elise Hansen Espebu på Pocán Prince, Kine Lassesen på Touchs Red Cubano, Marie Vehusheia Rørvik på Chicco (III), Tina Helene Nielsen på Sandra, Ulricke Opheim på Sundby Scott og Rythmic Ruby, Vilde Tveit Risholt på Spiced Cherokee, og Julie Birketvedt Nævisdal på Melbystallens Knerten deltok på stevnet i helgen.

  22.-23.08.2020 – Landsmesterskap – Dressur – Sørlandsparken Rideklubb
  Ved Sørlandsparken Rideklubb ble det arrangert Landsmesterskap i dressur denne helgen. Dit reiste Mia Margrethe Evensen og Ben Otto for å delta i mesterskapsklassen Hest LB:4. 
  De endte til slutt på en 5. plass med 126,936 % (61,613 % og 65,323 %) totalt. Godt jobbet!
  22.-23.08.2020 – Feltritt – Ullensaker Rideklubb
  Ullensaker Rideklubb arrangerte feltrittstevne denne helgen. Dit reiste Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva, Sofie Trondal og Randalin fra Røysland, Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z, og Kristine Tynes Heen og Ealgary B.

  Marie og Annabelle endte til slutt på en 1. plass i klassen H100 etter en flott dressur (62,147 %), feilfri sprang, og dobbel null i terrenget. Rett og slett imponerende, gratulerer!

  Ønsker også å fremheve Kristine og Eagle. De debuterte i CCN3* denne helgen. Vi gleder oss masse til å se fortsettelsen.

  29.-30.08.2020 – Feltritt – Brekka Rideklubb

  Den siste helgen i august var det duket for årets høydepunkt for flere av BRKs ryttere, nemlig feltrittstevne på hjemmebane. Med 52 startende ekvipasjer satt vi ny rekord med antall påmeldte. Det ble mye glede og noen skuffelser, som det alltid er når det er stevne. Men vi fikk gjennomført en fantastisk helg sammen! Endelig var vi igjen samlet langt inne på skogen ...

  Det ble arrangert klasser fra Knøttecup (60 cm) til H100 (100 cm, hest), og det var Best Cup i 80 cm-klassene. Her kommer det en oppsummering av resultatene i de forskjellige klassene:

  Det var bare en startende ekvipasje i H100, nemlig Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z. De gjennomførte med glans, en god dressur, feilfri sprang og dobbel null i terreng. Godt jobbet!

  I klassen H90 (90 cm, hest) var det Even Vindfjell og Trendy Captains Dream som representerer Seljord Idrettslag som stakk av med seieren. De endte på 40,8 feilpoeng. Gratulerer!
  2. plassen i H90 gikk til Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva som representerer Brekka Rideklubb (BRK). De endte på 42,6 feilpoeng. Gratulerer!

  I klassen P80 (80 cm, ponni) vant Sophia Tilrem Ayazi og Ballybane Pet fra Konglungen Rideklubb. De endte på 42,8 feilpoeng. Gratulerer!
  2. plassen gikk til Ingeborg Fåland og Niewmoeds Tiamo som representerer Lister Hest og Ponni Klubb. De endte på 52 feilpoeng. Gratulerer!

  I klassen H80 (80 cm, hest) gikk 1. plassen til Marie Vehusheia Rørvik og Absalon's Cannavaro som representerer BRK. De endte til slutt på 39,9 feilpoeng. Gratulerer!
  2. plassen gikk til Kine Lassesen og Touch Red Cubano fra BRK. De endte på 43,8 feilpoeng. Gratulerer!
  3. plassen gikk til Hanna Fasting Garby og Calla Calla som representerer Høvdingen, IL. De endte på 46,4 feilpoeng. Gratulerer!
  4. plassen gikk til Torstein Eiken og Cornelius av Svåberg fra Arendal og Grimstad Rideklubb. De endte på 48 feilpoeng. Gratulerer!

  I klassen Hest Knøttecup (60 cm) vant Kine Lassesen og Kildrummy Check Mate fra BRK. De endte på 33,9 feilpoeng. Gratulerer!
  2. plassen gikk til Tina Helene Nielsen og Sandra som representerer BRK. De endte på 35,4 feilpoeng. Gratulerer!
  3. plassen gikk til Line Bredvei og Pave Spika som representerer BRK. De endte på 42,7 feilpoeng. Gratulerer!

  I klassen Ponni Knøttecup (60 cm) stakk Nathalie Kvamme Karlsen og Kilduff Duncan fra BRK av med seieren. De endte på 34,8 feilpoeng. Gratulerer!
  2. plassen gikk til Annveig Lysdahl Olsnes og Geo fra Rjukan og Omegn Rideklubb. De endte på 38,6 feilpoeng. Gratulerer!
  3. plassen gikk til Anea Haaland og O.M.S Hercules fra Konglungen Rideklubb. De endte på 39,8 feilpoeng. Gratulerer!
  4. plassen gikk til Alva Maria Gautestad og Taquin Boy fra BRK. De endte på 41,3 feilpoeng. Gratulerer!


  Andre ryttere som representerte BRK denne helgen var Martine Enerstvedt og Legendary Louis, Elise Hansen Espebu og Pocán Prince, Kine Lassesen og Engas Marissa, Marie Vehusheia Rørvik og Chicco (III), Camilla Haugenes og Scarlet (II), Mia Margrethe Evensen og Ben Otto, Kaisa Schoombie og Lensagers Penelope, Vilde Olsbu og Lumbee Af Bølå, Anniken Gundersen og Sirings Gazza, Ina Standal og Mi Lady, Ulricke Opheim og Sundby Scott og Rythmic Ruby, Per-Christian Eikhaugen Bertheussen og Sirings Bella Solé, Dina Malén Mo Tjøgersen og Milgun Sweet Pepsi, Alva Brandsegg Kråkenes og Jari 3, Ida Smeland Nygårdseter og Posters Little Rumour, Isabell Pettersen og Atinas Copper Beech Morn, Ine Hansen Espebu og Tomany Boy, og Emma Catharine Klindt og Albuquerque.
  Dere har alle gjort en super innsats!

  Tusen takk til alle som har gjort dette arrangementet mulig. Vi gleder oss til neste gang, som er 20. september.
  Håper vi sees!
  Continue reading →
 • Stevneoppsummering juli 2020
  Juli måned har vært en god måned for Brekka Rideklubbs (BRK) konkurranseryttere. Det har blitt mange oppturer og mye lærdom. Her er en oppsummering av julis begivenheter.

  04.-05.07.2020 – Feltrittstevne – Skedsmo Rideklubb

  Første helgen i juli var det feltrittstevne hos Skedsmo Rideklubb. Dit reiste Marie Trollnes Eidbo og Annebelle Z, Vilde Olsbu og Lumbee af Bølå, og Marie Vehusheia Rørvik og Chicco (III). 

  Dressur og sprang ble vel gjennomført av alle tre, noe som var godt å se.
  Marie og Annebelle som startet klasse H90 kom seg feilfritt gjennom terrenget, en super prestasjon!

  Marie og Chicco, og Vilde og Lumbee som begge debuterte på bortebane denne helgen gjorde en god innsats i klasse H80. Vi gleder oss til å følge med på dere videre.

  11.-12.07.2020 – Feltrittstevne – Konglungen Rideklubb

  Feltrittstevne på Konglungen blir alltid en lærerik opplevelse i fin natur. Denne helgen var intet unntak. 
  Fra BRK reiste Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva, Julie Birketvedt Nævisdal og Meltvedt Star Rico, Marie Vehusheia Rørvik og Chicco (III), Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z, og Elise Hansen Espebu og Pocán Prince for å delta.

  Marie og Annabelle startet klasse H90. Etter en fin dressur og feilfri sprang sto det bra til før terrengdelen. Da de også fullførte feilfritt her endte de på en velfortjent 3. plass. Gratulerer!

  Marie og Chicco, og Camilla og Diva konkurrerte i klassen H80. Dressur og sprang gikk som en lek. Da terrenget sto for tur ble det en fin og feilfri runde for Camilla og Diva, noe som resulterte i en flott 2. plass. Gratulerer!

  I klassen Ponni Knøttecup skulle Julie og Rico, og Elise og Pocán konkurrere. Også her ble dressur og sprang gjennomført på en god måte. Begge ble feilfrie på hinder under terrengdelen. Godt gjort!

  18.-19.07.2020 – Feltrittstevne – Ullensaker Rideklubb

  Også denne helgen var det duket for feltrittstevne. Denne gangen hos Ullensaker Rideklubb. 
  Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z sto igjen klar til start. Nå klare for sin debut i klassen H100.
  Etter en vel gjennomført dressur og sprang, fullførte de stevnet med stil. Det ble feilfri terrengdel, både hinder og tid, på første forsøk. Dette er rett og slett imponerende. Godt jobbet!

  24.-26.07.2020 – Sprangstevne – Drammen Ryttersportsklubb

  Den siste helgen i juli var det klart for Local Champions Tour arrangert av Drammen Ryttersportsklubb. 
  Marie Vehusheia Rørvik reiste på stevne med både Chicco (III) og Absalon's Cannavaro for å ri Løwemborg Trophy (100 cm).
  Den første dagen ble Marie og Chicco helt feilfrie, noe som resulterte i en flott 7. plass og plassering. Gratulerer!
  Cannavaro hadde litt oppstartsproblemer, men han og Marie kom seg fint gjennom både dag to og tre med fine plasseringer.
  Marie og Chicco satset alt den siste dagen, noe som resulterte i en feilfri runde og tredje beste tid. Gratulerer med en super 3. plass!

  Gratulerer til alle BRKs ekvipasjer som har konkurrert gjennom juli måned. Stå på videre, vi gleder oss til å følge dere resten av sesongen! 
  Continue reading →
 • Stevneoppsummering juni 2020
  Juni måned har vært begivenhetsrik for Brekka Rideklubbs (BRK) konkurranseryttere. Nå som det er blitt lettet litt på koronarestriksjonene er det blitt mulig å arrangere, og å reise på stevner igjen. Den påtvungne konkurransepausen har vist seg å gi resultater. Det er gøy å se.

  14.06.2020 – Sprangstevne – Grenland Ryttersportsklubb

  14. juni var Camilla Haugenes og hennes Grauff's Viva La Diva på stevne arrangert av Grenland Ryttersportsklubb. De hoppet 100 cm (LC) og 110 cm (LB). Godt jobbet og vel gjennomført stevne!

  20.-21.06.2020 – Diverse stevner

  20.06.2020 – Distanse – Froland Rideklubb
  Distanseritt er en interessant konkurransegren. Denne helgen var det Ulricke Opheim og hennes Sundby Scott som skulle ri 20 km sammen. Rittet ble gjennomført og Sundby Scott ble godkjent i siste vet.sjekk. Da ble det sløyfe med hjem. Vel gjennomført!
  20.-21.06.2020 – Feltritt – Ullensaker Rideklubb
  På Ullensaker Rideklubb skjedde det mye spennende denne helgen. Fra BRK skulle Kristine Tynes Heen og hennes Ealgary B ri CCN*2 (MB), og Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z skulle debutere i H80.
  Dressuren ble vel gjennomført av begge ekvipasjer. Sprangdelen var feilfri. Terrengdelen gikk lett og 0 feil på hinder er perfekt.
  Det endte med 1. plass for Kristine og Eagle, og 5. plass for Marie og Annabelle. Gratulerer!
  20.-21.06.2020 – Sprang – Sørlandsparken Rideklubb
  Litt action var det også hos Sørlandsparken Rideklubb denne helgen. På lørdag var Marie Vehusheia Rørvik på hennes Chicco (III) og Camilla Haugenes på Grauff's Viva La Diva i aksjon. Det ble en fin 5. plass på Marie og Chicco i klasse LD+10 (90 cm), gratulerer! Marie red også klasse LC (100 cm). Det ble 4 feil i grunnomgangen og en fin 14. plass. 
  Camilla og Diva red også LC, de fikk 4 feil i grunnomgangen og endte på en fin 13. plass.

  På søndagen var også Marie og Camilla med. I dag hadde Marie også med seg Absalon's Cannavaro. Det ble 4 feil i grunnomgangen for Marie og Chicco (III) i LD+10, og for Marie og Cannavaro i LC. Fine runder, men litt uheldig med bommene.
  Camilla og Diva skulle ri klasse LB (110 cm) i dag. Det endte på best mulig vis; en imponerende 1. plass! Gratulerer!
  20.-21.06.2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb
  Sofie Trondal og Randalin fra Røysland var på landsstevne for ponni og children som ble arrangert av Arendal og Grimstad Rideklubb. De red LA, som er 90 cm for kat. 2 ponnier. Det ble 4 feil i grunnomgangen og dessverre ingen premie denne helgen, men fine runder ble det. Godt ridd!
  21.06.2020 – Dressur – Grenland Ryttersportsklubb
  Den siste ekvipasjen i aksjon denne helgen var Mia Margrethe Evensen på hennes Ben Otto som tok en tur til Grenland Ryttersportsklubb. De skulle ri LB:5. Det var litt for gøy å komme i gang igjen så da ble det 58,75 % og 6. plass. Vel gjennomført!

  29.06.-01.07.2020 – Sprang – Sommerstevne del 1 Arendal og Grimstad Rideklubb

  Den siste begivenheten i juni for BRKs konkurranseryttere var sommerstevne del 1 arrangert av Arendal og Grimstad Rideklubb. Tre dager med sprangridning er en fin start på sommerferien.

  mandag skulle Sofie Trondal og Randalin fra Røysland, Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee, Ulricke Opheim og Rythmic Ruby, og Elise Hansen Espebu og Pocán Prince ri klasse LD (80 cm). Det ble mange fine runder. Sofie og Randalin ble de eneste plasserte fra BRK med sin 7. plass - 0 feil og 74,5 stilpoeng, gratulerer!
  Også Malin Gryting Andersen og Micado, og Sofie Trondal og Ciamaco T var i aksjon på mandag. De red klasse LC (100 cm). Det ble 4 feil på begge ekvipasjer, så ingen premie denne dagen. Gratulerer med fine runder!

  tirsdag var Marie Vehusheia Rørvik og Absalon's Cannavaro, Malin Gryting Andersen og Micado, Sofie Trondal og Randalin fra Røysland og Ciamaco T, Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee, Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva, Elise Hansen Espebu og Pocán Prince, og Ulricke Opheim og Rythmic Ruby i aksjon.
  I klasse LD (80 cm) ble det fine nullrunder og plassering for Vilde og Cherokee, 5. plass, og Sofie og Randalin, 6. plass. Gratulerer!
  I klasse LC (100 cm) ble det nullrunder på alle BRKs ryttere. Sofie og Maco endte på 24. plass. Marie og Cannavaro ble plassert på 15. plass. Og sist, men ikke minst, Malin og Micado red raskest av dem alle og tok dermed 1. plassen, gratulerer!
  I klasse LB (110 cm) var det Camilla og Diva som konkurrerte. Det endte som sist med raskest tid og 1. plass. Gratulerer!

  Den siste dagen av sommerstevne del 1 var det Sofie Trondal og Randalin fra Røysland og Ciamaco T, Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva, Marie Vehusheia Rørvik og Absalon's Cannavaro, Malin Gryting Andersen og Micado, og Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee som var i ilden.
  Sofie og Randalin ble eneste plasserte rytter fra BRK i dag. De avsluttet stevnet med en super 4. plass i klasse LD+5 (85 cm). Gratulerer!
  Gratulerer til alle BRKs ekvipasjer som har konkurrert gjennom juni måned. Det virker som at dere har gjort en god jobb gjennom koronapausen. Stå på videre, vi gleder oss til å følge dere resten av sesongen!

  Continue reading →
 • Foreløpig informasjon aktivitet hos Brekka Rideklubb 2020
  Som dere alle vet er det mye usikkerhet i disse koronatider. Selv om regjeringen, NIF og NRYF nå har gitt klarsignal for økt idrettsaktivitet er det ikke planlagt noen arrangementer hos Brekka Rideklubb i 2020 per dags dato.

  Den informasjonen som er blitt presentert fra styret er at det mest sannsynlig ikke vil bli arrangert noen feltrittstevner hos BRK i år. Det kan selvfølgelig skje endringer ettersom hvordan situasjonen rundt Covid-19 forandrer seg. Det er heller ikke planlagt noen andre former for aktivitet. Altså, det er ikke planlagt arrangementer som sprang- og dressurstevner, weekendkurs, o.l.

  Klubbens ukentlige sprangtrening for Trond Clemmetsen virker det som at går som normalt, ut fra informasjonen tilgjengelig. Treningen gjennomføres etter anbefalingene gitt om koronasituasjonen og arrangert trening.

  Beklager at det ikke er kommet ut informasjon tidligere, og at denne informasjonen som presenteres her er svært ukonkret. Kommer tilbake med mer informasjon etterhvert som den blir presentert.

  Håper alle der ute har det så bra som mulig, mange av oss fra Brekka Rideklubb har heldigvis hestene som skaper mye glede og holder oss i aktivitet.
  Continue reading →