Oppsummering stevneåret 2020

Kristine Tynes Heen og Ealgary B underveis i terrengdelen under NM hos Skedsmo Rideklubb
Året 2020 har vært et annerledes år. Dette har spesielt klubbens konkurranseryttere fått føle på. Covid-19 er ikke noe man skal spøke med og derfor er det blitt avlyst stevner flere ganger i år. Mange timer er istedenfor blitt brukt på trening, noe som var synlig da stevnesesongen endelig kunne gjennomføres igjennom sommeren og høsten. Her er noen av høydepunktene fra sesongen.

FERD Rideskolecup Norwegian Horse Festival

Isabell Pettersen kvalifiserte seg til FERD Rideskolecup 2020 sammen med Stall Sirings fantastiske skolehest Shannon (EI). De tok en overbevisende seier under kvalifiseringen som foregikk hos Arendal og Grimstad Rideklubb (AGR) i januar. Prosenten i dressur (RLC:1) ble 70 % og resultatet i sprang (feil og stil) ble 73,5 stilpoeng den gangen.

Under hovedstevnet, som foregikk under Norwegian Horse Festival i februar, skulle Isabell ri på en ukjent skolehest nemlig Starlight. Etter hele 79 % under dressurdelen (RLC:1) og 76 stilpoeng under sprangdelen (feil og stil). Det er helt fantastisk!
Det holdt til en imponerende 2. plass sammenlagt. Gratulerer til Isabell som virkelig viste at hun er blant de beste rideskolerytterne i landet!!!
Isabell og Shannon sammen med Elisabeth Trollnes Eidbo (hesteeier og trener) under kvalifiseringsstevnet.

Sommerstevne sprang del 1 2020 Arendal og Grimstad Rideklubb

Våre representanter gjennomførte mange flotte runder under sommerstevnet som ble arrangert av AGR i juli.
Malin Gryting Andersen og hennes Micado fikk en fantastisk 1. plass i klasse LC (100 cm)!
Camilla Haugenes og hennes Grauff's Viva La Diva tok en imponerende 1. plass i klasse LB (110 cm)!
Gratulerer med et flott gjennomført stevne alle sammen!

Sommerstevne dressur 2020 Arendal og Grimstad Rideklubb

Mange flotte prosenter ble oppnådd under sommerstevnet i dressur som ble arrangert av AGR i august.
Linn Lassesen og hennes Engas Marissa var uslåelige i klasse LA. De fikk 71,111 % første dagen og 73,333 % den andre dagen. Sammenlagt i Svømmeturen, som gikk i LA, ble det en overlegen seier med 144,444 %!

NM Individuelt Feltritt 2020

Gratulerer enda en gang til Kristine Tynes Heen og Ealgary B som tok sin andre norgesmestertittel. Ikke verst å kunne kalle seg Norges beste unge rytter (young rider)!
Med bare 27,7 feilpoeng etter dressurdelen (72,27 %), feilfri på hinder under terrenget og til slutt en totalsum på 33,7 feilpoeng etter sprangdelen, ble det seier.
Vi er så imponert over det dere får til og er stolte over å ha dere i klubben, gratulerer Kristine og Eagle!!!

Knøttecup 2020

Vi ønsker å gratulere alle Brekka Rideklubbs fantastiske knøttecup-ryttere med seier under Knøttecupen 2020!!! Selv med færre stevner enn 2019 ble det ny sløyferekord, hele 53 sløyfer klarte vi å samle inn i år!
Vi har fått oppleve flere flotte oppvisninger fra våre ekvipasjer. Mange oppturer og lærerike opplevelser.

Vi må også sende en takk til alt av teknisk personell som gjør det mulig for BRK å arrangere så fantastiske stevner og alle dugnadsarbeidere som står på for å gjøre stevneopplevelsene best mulig for alle involverte.
Tusen takk!
Hentet fra Cuper & statutter | Norges Rytterforbund
Poengoversikt 2020 (Excel)

Tusen takk for et minnerikt år!

Tusen takk til alle våre fantastiske medlemmer som har hjulpet oss alle med å få det beste ut av et ganske annerledes år. Nå håper vi alle fortsetter å holde seg friske og står på for å stoppe koronapandemien. Forhåpentligvis kan vi sees igjen på stevner i 2021. Vi gleder oss!!!