Stevneoversikt november 2020

06.-08. november 2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb

Denne helgen arrangerte Arendal og Grimstad Rideklubb landsstevne. Dit reiste Sofie Trondal med Ciamaco T, og Vilde Olsbu med Lumbee Af Bølå. Det ble ingen plasseringer denne gangen dessverre.
Høydepunktet for helgen var 14. plassen Vilde og Bia fikk på lørdag, gratulerer! Ikke dårlig når det er hele 36 konkurrenter.
Stå på videre!

14. november 2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb

Denne helgen arrangerte Arendal og Grimstad Rideklubb sprangstevne under strenge koronarestriksjoner. Dit reiste flere representanter fra Brekka Rideklubb; Kristine Tynes Heen og Legendary Louis, Malin Gryting Andersen og Micado, Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee, Antonie Aamlid Smeland og Gjøv Døla, Sofie Trondal med både Randalin fra Røysland og Ciamaco T, Elise og Ine Hansen Espebu på Pocán Prince, og Ulricke Opheim og Rythmic Ruby.
Dere gjorde en god jobb alle sammen. Stå på videre!

Helgens høydepunkter ble Sofies to supre andreplasser med Randalin, den ene i klassen 80 cm og den andre i klassen 90 cm, gratulerer! Vilde og Cherokee fikk også plassering, en fin femteplass i klassen 90 cm, gratulerer! Også Kristine og Louis fikk plassering. De red raskest og dermed ble det førsteplass i klassen 100 cm, gratulerer!

Ny informasjon om Covid-19

NRYF stoppet all stevneaktivitet fra distriktstevner og oppover denne måneden. Det ser ut til at de åpner opp for stevner til og med distriktstevner 1. desember, men dette vil ikke har noen påvirkning på Brekka Rideklubbs terminliste. Det er nå besluttet at vi ikke skal arrangere flere stevner året 2020. Vi vil heller komme sterkere tilbake i 2021 og glede langt flere enn det vi har muligheten nå. Dette er noe vi gleder oss veldig til!

Et annet arrangement som er avlyst grunnet Covid-19 er Jul i stallen. Denne avgjørelsen er blitt tatt for lenge siden, men en liten påminnelse er på sin plass ettersom dette skulle ha blitt arrangert i desember.