Stevneoppsummering oktober 2020

03. oktober 2020 – Sprang – Grenland Ryttersportsklubb

Den første helgen var det sprangstevne hos Grenland Ryttersportsklubb. Dit reiste Marie Vehusheia Rørvik med Absalon's Cannavaro og Chicco (III), og Camilla Haugenes med Grauff's Viva La Diva.

I klasse Hest 1.10 m ble det en flott 2. plass på Camilla og Diva, og en 8. plass på Marie og Chicco. Gratulerer!

03.-04. oktober 2020 – Dressur – Sørlandsparken Rideklubb

Det ble også arrangert dressurstevne hos Sørlandsparken Rideklubb. Dit reiste Maryann Gjerde og Njord (II), Mia Margrethe Evensen og Ben Otto, Linn Lassesen og Engas Marissa, og Vilde Olsbu og Lumbee Af Bølå. 

Det ble en flott 1. plass på Linn og Marissa i LA både lørdag og søndag. På lørdag ble det 65,185 %, og på søndag ble det 64,063 %. Gratulerer!

18. oktober 2020 – Feltritt – Brekka Rideklubb

Da var det duket for årets siste feltrittstevne hos oss på Brekka. Det ble arrangert klasser fra 90 cm til knøttecup (60 cm). Det var 29 ekvipasjer til start. 

I klassen H90 (hest 90 cm) stakk Camilla Haugenes og hennes Grauff's Viva La Diva, som representerer Brekka Rideklubb (BRK), av med seieren. De fikk 47,2 feilpoeng totalt etter 54,78 % i dressur og null feil i sprang og null feil på hinder under terrenget. Gratulerer!

I klassen H80 (hest 80 cm) gikk 1. plassen til Kristine Tynes Heen og Legendary Louis, som representerer BRK. De fikk 33,5 feilpoeng totalt etter 66,52 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
2. plassen gikk til Hanna Fasting Garby på Calla Calla fra Høvdingen, IL. De fikk 46,7 feilpoeng totalt etter 60,87 % i dressur, null feil i sprang og feilfri på hinder i terrenget.
Gratulerer begge to!

I klassen P80 (ponni 80 cm) var det Ingeborg Fåland og Nieuwmoeds Tiamo fra Lister Hest og Ponni Klubb som stakk av med seieren. De fikk 50,4 feilpoeng totalt etter 54 % i dressur, null feil i sprang og feilfri på hinder i terrenget.
Gratulerer!

I klassen Hest Knøttecup (60 cm) gikk seieren til Isabelle Grace Brekke Moore og Dazzle fra Seljord Idrettslag. De fikk 30,4 feilpoeng totalt etter 69,57 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
2. plassen gikk til Line Bredvei og Bonito, som representerer BRK. De fikk 34,3 feilpoeng totalt etter 66,52 % i dressur, null feil i sprang og null feil på hinder under terrengdelen.
Gratulerer til dere begge!

I klassen Ponni Knøttecup (60 cm) var det Alva Maria Gautestad og Tomany Boy fra BRK som vant. De fikk 34,6 feilpoeng totalt etter 67,39 % i dressur og null feil i sprang og feilfri på hinder i terrenget.
2. plassen gikk til Nathalie Kvamme Karlsen og Kilduff Duncan fra BRK. De fikk 37 feilpoeng totalt etter 63,04 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
3. plassen gikk til Alva Brandsegg Kråkenes og Taquin Boy, som også representerer BRK. De fikk 39,6 feilpoeng totalt etter 60,43 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
Gratulerer alle sammen!

Andre ekvipasjer fra BRK som deltok var Sofie Trondal på hestene Randalin fra Røysland og Ciamaco T, Elise Hansen Espebu og Pocán Prince, Camilla Haugenes deltok også med Scarlet (II), Vilde Olsbu og Lumbee Af Bølå, Dina Malén Mo Tjøgersen og Milgun Sweet Pepsi, Ine Hansen Espebu på Posters Little Rumour, Julie Birketvedt Nævisdal og Jari 3, Angelica Bentzen og Klæbakkens Sølvgutten, Per-Christian Eikhaugen Bertheussen på Sirings Bella Solé, Aurora Louise Høvik Jenssen på Atinas Copper Beeck Morn, Linea De Lange Evensen og Sandra, og Susanne Aaser på hennes Vognmandgårdens Sidoga.
Vel gjennomført alle sammen!

En stor takk til alle som gjorde årets siste feltrittstevne til en kjempefin opplevelse for alle to- og firbeinte!
Gratulerer nok en gang til alle de plasserte!
Vi gleder oss allerede til neste år, vi ses i 2021!

18. oktober 2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb

Det var også sprangstevne hos naboklubben vår Arendal og Grimstad Rideklubb denne fine søndagen.

Dit reiste Ulricke Opheim med begge sine hester, Rythmic Ruby og Sundby Scott. Marie Vehusheia Rørvik var med og startet Chicco (III) og Absalon's Cannavaro. Malin Gryting Andersen og hennes Micado, og Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee var også med.
Stevnets høydepunkter for Brekka Rideklubb var Ulrickes 3. plass i klassen 60 cm. Hun og Rythmic Ruby fikk 73,5 stilpoeng. Gratulerer, dere er gode!

Marie og Chicco vant klasse 1 m med en flott feilfri runde og beste tid. Gratulerer!
Marie ble også plassert med Cannavaro, der ble det en flott 6. plass. Gratulerer!

24.-25. oktober 2020 – Sprang – Brekka Rideklubb

Denne helgen arrangerte Brekka Rideklubb årets første sprangstevne. Dit skulle mange av BRKs konkurranseryttere. Lørdagens plasseringer ble:

Under distriktsstevnet:
Camilla Haugenes fikk 1. plass i klassen 90 cm med Scarlet (II). Sofie Trondal og Ciamaco T vant begge sine klasser, som var 100 og 110 cm. Vilde Olsbu og Lumbee Af Bølå kom på 2. plass i 100 cm. Gratulerer så mye!

Under UK:
Det ble mange fine og feilfrie runder under Clear Round (CL) klassene (40 og 60 cm). I 40 cm-klassen var det ingen BRK ryttere, men det var mange med i 60 cm. De med CL ble Per-Christian Eikhaugen Bertheussen og Sirings Bella Solé, Alca Brandsegg Kråkenes og Posters Little Rumour, Dagny Nordhus og Myshall Man, Alva Maria Gautestad og Tomany Boy, Amalie Gryting Andersen og Taquin Boy, Angelica Bentzen og Bjerregårds Fighter, Line Bredvei og Ludingas Orion's Beau (Ludde), og Dina Malén Mo Tjøgersen og Sirings Gazza. Dere er gode!

I klassen 70 cm stakk Line og Ludde av med seieren med hele 75,5 stilpoeng! 2. plassen i samme klasse gikk til Isabell Pettersen og Atinas Copper Beech Morn som fikk 73,5 stilpoeng. 3. plassen gikk til Aurora Louise Høvik Jenssen og Milgun Sweet Pepsi med 73 stilpoeng. 4. plassen gikk til Nathalie Kvamme Karlsen og Kilduff Duncan (Rory) med 72,5 stilpoeng. Gratulerer alle sammen!
I klassen 80 cm stakk Nathalie og Rory av med seieren med 74,5 stilpoeng! 2. plassen gikk til Sofie Trondal og Randalin fra Røysland som fikk 73 stilpoeng. Gratulerer!

Søndagens plasseringer under UK stevnet ble:
I klassen 70 cm stakk Alva Maria Gautestad og Tomany Boy av med seieren med 73 stilpoeng! 2. plassen gikk til Aurora Louise Høvik Jenssen og Milgun Sweet Pepsi med 72,5 stilpoeng. Gratulerer!
I klassen 80 cm gikk seieren til Sofie Trondal og Randalin fra Røysland med 73 stilpoeng. Alva og Boy fikk 2. plass med 72,5 stilpoeng. Gratulerer!

Plasseringene under distriktsstevne ble:
Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva gikk av med seieren i klassen 110 cm. Gratulerer! Camilla red også Scarlet (II), de kom på 2. plass i 90 cm og vant den egendefinerte 100 cm klassen. Gratulerer! Susanne Aaser og Vognmandgårdens Sidoga trakk det lengste strået i begge sine klasser i dag, med seier i både 90 cm og LC (100 cm). Gratulerer!

Vi ønsker også å rette oppmerksomhet mot BRKs ryttere som deltok: Kine Lassesen og Touchs Red Cubano, Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee, Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee, Tina Helene Nielsen og Sandra, og Fanny Schoombie og Lensagers Penelope. Dere gjorde en kjempegod innsats!
 
Tusen takk til alt teknisk personell, alle deltakere og ikke minst alle dugnadsarbeiderne som gjør det mulig for oss å arrangere stevner. Uten dere hadde ikke Brekka Rideklubb vært den arrangøren den er i dag. Tusen takk!

Nå gleder vi oss til resten av sesongen. Også kan vi nok gratulere alle knøttecupdeltakerne med en fabelaktig innsats i årets noe annerledes feltrittssesong, dere har gjort det mulig for klubben å vinne Knøttecupen for andre år på rad! Mer om dette når resultatet er offisielt ...