Stevneoppsummering september 2020

September har vært en super måned for spesielt en av Brekka Rideklubbs (BRK) konkurrerende ryttere.

12. – 13. september 2020 – Feltritt – Skedsmo Rideklubb – NM feltritt individuelt

BRK gratulerer Kristine Tynes Heen og Ealgary B med seier i NM for unge ryttere enda en gang! Det er helt fantastisk hva dere får til!

Trykk her for å lese mer ...

20.09.2020 – Feltritt – Brekka Rideklubb

Denne helgen var det avduket for BRKs andre feltrittstevne i 2020. Nå var det kun knøttecup. Hele 27 starter stilte til start, hvorav 21 stykker bare fra BRK!
Det satses for fullt for å vinne Knøttecupen sammenlagt i år også, og med så mange tøffe medlemmer er vi på god vei.

I hest knøttecup stakk Ina Standal av med seieren på Stall Sirings flotte rideskolehest Mi Lady, de representerer BRK. Etter 67,39 %, helgens beste dressur, og null feil i både sprang og terreng var det ingen som kunne slå 32,6 feilpoeng. Gratulerer så mye!
2. plassen gikk til Sofie Trondal på Scarlet (II), de endte på 37 feilpoeng etter 63,04 % i dressur og null feil i sprang og terreng. De representerer BRK.
3. plassen gikk til Tina Helene Nielsen og hesten hennes Sandra, som representerer BRK. De fikk 38,7 feilpoeng totalt etter 61,3 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
4. plassen gikk til Ulricke Opheim på Sundby Scott, som også representerer BRK. De endte på 39,1 feilpoeng totalt etter 60,87 % i dressur og hadde null feil i sprang og terreng.
Gratulerer til dere alle og godt jobbet!

I ponni knøttecup gikk seieren til Sofie Trondal og Randalin fra Røysland, de representerer BRK. De fikk dagens nest beste dressurprosent, 66,97 %, red en feilfri sprang og fikk ingen stopp i terrenget. De endte på 35,8 feilpoeng totalt. Gratulerer!
2. plassen gikk til Annveig Lysdahl Olsnes på Geo som representerer Rjukan og Omegn Rideklubb. De endte på 40 feilpoeng etter 60 % i dressur og null feil i sprang og terreng.
3. plassen gikk til Alva Brandsegg Kråkenes på Stall Sirings skolehest Taquin Boy (eller Tucker som han blir kalt til daglig). De representerer også BRK. 58,7 % i dressur, null feil i sprang og null feil i terrenget gjorde at de endte på 41,3 feilpoeng totalt.
Gratulerer alle sammen, dere er gode!

Andre ryttere fra som representerte BRK denne helgen var Per-Christian Eikhaugen Bertheussen på Sirings Bella Solé, Thea Thomine Skåland på Grauff's Viva La Diva, Sofie Trondal på Ciamaco T, Elise Hansen Espebu på Pocán Prince, Kaisa Schoombie på Lensagers Penelope, Fanny Schoombie på Sirings Gazza, Emilie Birketvedt Nævisdal på Jari 3, Ine Hansen Espebu på Tomany Boy, Angelica Bentzen på Klæbakkens Sølvgutten, Alva Marie Gautestad på Posters Little Rumour, Dagny Nordhus på Pave Spika, Emma Catharine Klindt på Albuquerque, Aurora Louise Høvik Jenssen på Atinas Copper Beech Morn, Anniken Gundersen på Kilduff Duncan, og Mie Onsrud Darre-Knudsen på Zeb Tuckers Catacord.

Vi er veldig stolte over å ha så mange flinke ryttere med i klubben!
Gleder oss til neste gang!

20.09.2020 – Feltritt – Øvre Romerike Rideklubb – NM feltritt lag

Det var ikke bare på hjemmebane at det foregikk spennende ting denne helgen. Også i Oslo var det duket for feltrittstevne. Her skulle norges beste feltrittslag kåres. I hesteklassen, som går i H100 og CNC2* (110 cm), reiste Marie Trollnes Eidbo på Annabelle Z, og Kristine Tynes Heen på Ealgary B for å konkurrere.

Dessverre gikk det ikke som det skulle i lagsammenheng denne helgen. Marie og Annabelle falt under terrenget og da var det dessverre over og ut for dem. Det står heldigvis bra til med hest og rytter. Stå på videre, dere er kjempegode!

Kristine og Eagle fikk en flott 4. plass i CNC2* individuelt. De endte på 66,4 feilpoeng totalt etter dressur, sprang og feltritt. Gratulerer med flott resultat denne helgen også!

25. – 27.09.2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb

Den siste helgen i september var det sprangstevne hos Arendal og Grimstad Rideklubb. Dit reiste flere av våre ryttere.
Her kommer en glipe av helgens høydepunkter.

På lørdag red Malin Gryting Andersen en fantastisk runde med hennes Micado i klasse LD (80 cm). De fikk 74 stilpoeng og vant dermed klassen. Gratulerer, dere er kjempeflinke!

På søndag red Marie Vehusheia Rørvik både Chicco (III) og Absalon's Cannavaro inn til plassering i klasse LC+5 (105 cm). Marie og Chicco kom på 2. plass med nest raskeste runde i klassen, gratulerer! Med Cannavaro kom Marie på 4. plass, også her null feil, gratulerer!

27.09.2020 – Feltritt – Tveit Feltrittsklubb

BRKs nærmeste feltrittsklubb er Tveit Feltrittsklubb som denne helgen arrangerte sitt aller første feltrittstevne. Dit reiste Elise Hansen Espebu og Pocán Prince for å delta. De endte på en flott 3. plass med 44,7 feilpoeng. Dessverre var dette første uplasserte, så ingen sløyfe denne gangen, men gratulerer med et flott resultat og vel gjennomført!

Oppsummering og oppdatering Covid-19

September har vært en veldig fin stevnemåned. Vi håper på at oktober skal bli like fin, men nå er coronaen på fremmarsj enda en gang, spesielt i Arendal kommune. Derfor er det ikke sikkert vi får gjennomført det som er planlagt for resten av sesongen, dessverre ... Følg med på terminlisten for oppdateringer.

Vi håper alle holder seg friske, vi klarer å komme oss gjennom dette dersom alle er flinke og overholder smittevernreglene. Ta godt vare på hverandre i mellomtiden.