NM Feltritt 2020

12.-13. september har to av Brekka Rideklubbs talentfulle feltrittryttere deltatt i norgesmesterskapet arrangert hos Skedsmo Rideklubb.
NM feltritt Junior
Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z deltok i klasse H100 (100 cm), NM for junior. Lørdagen startet med 61,087 % under dressurdelen. Dessverre ble det fall under terrengdelen senere den dagen. Vi håper det står bra til med både hest og rytter, og at dere er i form til neste helgs lag NM i feltritt!
Ikke la dette stoppe dere fra fremtidig suksess. Stå på videre, dere er supergode!
NM feltritt Ung rytter
Kristine Tynes Heen og Ealgary B, fjorårets norgesmestere for junior, var på jakt etter ny norgesmestertittel. Denne gangen for unge ryttere som går i klasse CCN2*-S (110 cm).
Vi må jo kunne si at lørdagen startet på best mulig vis med 72,27 %, og dermed kun 27,7 feilpoeng etter dressurdelen ledet Kristine og Eagle. Vi ventet spent på feltrittdelen som gikk senere på lørdag.
Enkelt og greit ble det null feil på hinder og de ledet fremdeles før søndagens sprang-finale. Imponerende gjort!

På søndagen skulle sprangdelen forseres. Det var nervepirrende til siste slutt, og jammen holdt det til seier denne gangen også!!!

Gratulerer til Kristine Tynes Heen og Ealgary B, norgesmestere for unge ryttere 2020! Vi i Brekka Rideklubb er utrolig imponert over hva dere får til og stolte over å ha dere som representanter!
Gratulerer så mye, enda en gang!
Bildet er av Kristine Tynes Heen og Ealgary B på et stevne i 2019.