Stevneoppsummering juli 2020

Juli måned har vært en god måned for Brekka Rideklubbs (BRK) konkurranseryttere. Det har blitt mange oppturer og mye lærdom. Her er en oppsummering av julis begivenheter.

04.-05.07.2020 – Feltrittstevne – Skedsmo Rideklubb

Første helgen i juli var det feltrittstevne hos Skedsmo Rideklubb. Dit reiste Marie Trollnes Eidbo og Annebelle Z, Vilde Olsbu og Lumbee af Bølå, og Marie Vehusheia Rørvik og Chicco (III).

Dressur og sprang ble vel gjennomført av alle tre, noe som var godt å se.
Marie og Annebelle som startet klasse H90 kom seg feilfritt gjennom terrenget, en super prestasjon!

Marie og Chicco, og Vilde og Lumbee som begge debuterte på bortebane denne helgen gjorde en god innsats i klasse H80. Vi gleder oss til å følge med på dere videre.

11.-12.07.2020 – Feltrittstevne – Konglungen Rideklubb

Feltrittstevne på Konglungen blir alltid en lærerik opplevelse i fin natur. Denne helgen var intet unntak.
Fra BRK reiste Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva, Julie Birketvedt Nævisdal og Meltvedt Star Rico, Marie Vehusheia Rørvik og Chicco (III), Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z, og Elise Hansen Espebu og Pocán Prince for å delta.

Marie og Annabelle startet klasse H90. Etter en fin dressur og feilfri sprang sto det bra til før terrengdelen. Da de også fullførte feilfritt her endte de på en velfortjent 3. plass. Gratulerer!

Marie og Chicco, og Camilla og Diva konkurrerte i klassen H80. Dressur og sprang gikk som en lek. Da terrenget sto for tur ble det en fin og feilfri runde for Camilla og Diva, noe som resulterte i en flott 2. plass. Gratulerer!

I klassen Ponni Knøttecup skulle Julie og Rico, og Elise og Pocán konkurrere. Også her ble dressur og sprang gjennomført på en god måte. Begge ble feilfrie på hinder under terrengdelen. Godt gjort!

18.-19.07.2020 – Feltrittstevne – Ullensaker Rideklubb

Også denne helgen var det duket for feltrittstevne. Denne gangen hos Ullensaker Rideklubb.
Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z sto igjen klar til start. Nå klare for sin debut i klassen H100.
Etter en vel gjennomført dressur og sprang, fullførte de stevnet med stil. Det ble feilfri terrengdel, både hinder og tid, på første forsøk. Dette er rett og slett imponerende. Godt jobbet!

24.-26.07.2020 – Sprangstevne – Drammen Ryttersportsklubb

Den siste helgen i juli var det klart for Local Champions Tour arrangert av Drammen Ryttersportsklubb.
Marie Vehusheia Rørvik reiste på stevne med både Chicco (III) og Absalon's Cannavaro for å ri Løwemborg Trophy (100 cm).
Den første dagen ble Marie og Chicco helt feilfrie, noe som resulterte i en flott 7. plass og plassering. Gratulerer!
Cannavaro hadde litt oppstartsproblemer, men han og Marie kom seg fint gjennom både dag to og tre med fine plasseringer.
Marie og Chicco satset alt den siste dagen, noe som resulterte i en feilfri runde og tredje beste tid. Gratulerer med en super 3. plass!

Gratulerer til alle BRKs ekvipasjer som har konkurrert gjennom juli måned. Stå på videre, vi gleder oss til å følge dere resten av sesongen!