Stevneoppsummering juni 2020

Juni måned har vært begivenhetsrik for Brekka Rideklubbs (BRK) konkurranseryttere. Nå som det er blitt lettet litt på koronarestriksjonene er det blitt mulig å arrangere, og å reise på stevner igjen. Den påtvungne konkurransepausen har vist seg å gi resultater. Det er gøy å se.

14.06.2020 – Sprangstevne – Grenland Ryttersportsklubb

14. juni var Camilla Haugenes og hennes Grauff's Viva La Diva på stevne arrangert av Grenland Ryttersportsklubb. De hoppet 100 cm (LC) og 110 cm (LB). Godt jobbet og vel gjennomført stevne!

20.-21.06.2020 – Diverse stevner

20.06.2020 – Distanse – Froland Rideklubb
Distanseritt er en interessant konkurransegren. Denne helgen var det Ulricke Opheim og hennes Sundby Scott som skulle ri 20 km sammen. Rittet ble gjennomført og Sundby Scott ble godkjent i siste vet.sjekk. Da ble det sløyfe med hjem. Vel gjennomført!
20.-21.06.2020 – Feltritt – Ullensaker Rideklubb
På Ullensaker Rideklubb skjedde det mye spennende denne helgen. Fra BRK skulle Kristine Tynes Heen og hennes Ealgary B ri CCN*2 (MB), og Marie Trollnes Eidbo og Annabelle Z skulle debutere i H80.
Dressuren ble vel gjennomført av begge ekvipasjer. Sprangdelen var feilfri. Terrengdelen gikk lett og 0 feil på hinder er perfekt.
Det endte med 1. plass for Kristine og Eagle, og 5. plass for Marie og Annabelle. Gratulerer!
20.-21.06.2020 – Sprang – Sørlandsparken Rideklubb
Litt action var det også hos Sørlandsparken Rideklubb denne helgen. På lørdag var Marie Vehusheia Rørvik på hennes Chicco (III) og Camilla Haugenes på Grauff's Viva La Diva i aksjon. Det ble en fin 5. plass på Marie og Chicco i klasse LD+10 (90 cm), gratulerer! Marie red også klasse LC (100 cm). Det ble 4 feil i grunnomgangen og en fin 14. plass.
Camilla og Diva red også LC, de fikk 4 feil i grunnomgangen og endte på en fin 13. plass.

På søndagen var også Marie og Camilla med. I dag hadde Marie også med seg Absalon's Cannavaro. Det ble 4 feil i grunnomgangen for Marie og Chicco (III) i LD+10, og for Marie og Cannavaro i LC. Fine runder, men litt uheldig med bommene.
Camilla og Diva skulle ri klasse LB (110 cm) i dag. Det endte på best mulig vis; en imponerende 1. plass! Gratulerer!
20.-21.06.2020 – Sprang – Arendal og Grimstad Rideklubb
Sofie Trondal og Randalin fra Røysland var på landsstevne for ponni og children som ble arrangert av Arendal og Grimstad Rideklubb. De red LA, som er 90 cm for kat. 2 ponnier. Det ble 4 feil i grunnomgangen og dessverre ingen premie denne helgen, men fine runder ble det. Godt ridd!
21.06.2020 – Dressur – Grenland Ryttersportsklubb
Den siste ekvipasjen i aksjon denne helgen var Mia Margrethe Evensen på hennes Ben Otto som tok en tur til Grenland Ryttersportsklubb. De skulle ri LB:5. Det var litt for gøy å komme i gang igjen så da ble det 58,75 % og 6. plass. Vel gjennomført!

29.06.-01.07.2020 – Sprang – Sommerstevne del 1 Arendal og Grimstad Rideklubb

Den siste begivenheten i juni for BRKs konkurranseryttere var sommerstevne del 1 arrangert av Arendal og Grimstad Rideklubb. Tre dager med sprangridning er en fin start på sommerferien.

mandag skulle Sofie Trondal og Randalin fra Røysland, Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee, Ulricke Opheim og Rythmic Ruby, og Elise Hansen Espebu og Pocán Prince ri klasse LD (80 cm). Det ble mange fine runder. Sofie og Randalin ble de eneste plasserte fra BRK med sin 7. plass - 0 feil og 74,5 stilpoeng, gratulerer!
Også Malin Gryting Andersen og Micado, og Sofie Trondal og Ciamaco T var i aksjon på mandag. De red klasse LC (100 cm). Det ble 4 feil på begge ekvipasjer, så ingen premie denne dagen. Gratulerer med fine runder!

tirsdag var Marie Vehusheia Rørvik og Absalon's Cannavaro, Malin Gryting Andersen og Micado, Sofie Trondal og Randalin fra Røysland og Ciamaco T, Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee, Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva, Elise Hansen Espebu og Pocán Prince, og Ulricke Opheim og Rythmic Ruby i aksjon.
I klasse LD (80 cm) ble det fine nullrunder og plassering for Vilde og Cherokee, 5. plass, og Sofie og Randalin, 6. plass. Gratulerer!
I klasse LC (100 cm) ble det nullrunder på alle BRKs ryttere. Sofie og Maco endte på 24. plass. Marie og Cannavaro ble plassert på 15. plass. Og sist, men ikke minst, Malin og Micado red raskest av dem alle og tok dermed 1. plassen, gratulerer!
I klasse LB (110 cm) var det Camilla og Diva som konkurrerte. Det endte som sist med raskest tid og 1. plass. Gratulerer!

Den siste dagen av sommerstevne del 1 var det Sofie Trondal og Randalin fra Røysland og Ciamaco T, Camilla Haugenes og Grauff's Viva La Diva, Marie Vehusheia Rørvik og Absalon's Cannavaro, Malin Gryting Andersen og Micado, og Vilde Tveit Risholt og Spiced Cherokee som var i ilden.
Sofie og Randalin ble eneste plasserte rytter fra BRK i dag. De avsluttet stevnet med en super 4. plass i klasse LD+5 (85 cm). Gratulerer!
Gratulerer til alle BRKs ekvipasjer som har konkurrert gjennom juni måned. Det virker som at dere har gjort en god jobb gjennom koronapausen. Stå på videre, vi gleder oss til å følge dere resten av sesongen!