Foreløpig informasjon aktivitet hos Brekka Rideklubb 2020

Som dere alle vet er det mye usikkerhet i disse koronatider. Selv om regjeringen, NIF og NRYF nå har gitt klarsignal for økt idrettsaktivitet er det ikke planlagt noen arrangementer hos Brekka Rideklubb i 2020 per dags dato.

Den informasjonen som er blitt presentert fra styret er at det mest sannsynlig ikke vil bli arrangert noen feltrittstevner hos BRK i år. Det kan selvfølgelig skje endringer ettersom hvordan situasjonen rundt Covid-19 forandrer seg. Det er heller ikke planlagt noen andre former for aktivitet. Altså, det er ikke planlagt arrangementer som sprang- og dressurstevner, weekendkurs, o.l.

Klubbens ukentlige sprangtrening for Trond Clemmetsen virker det som at går som normalt, ut fra informasjonen tilgjengelig. Treningen gjennomføres etter anbefalingene gitt om koronasituasjonen og arrangert trening.

Beklager at det ikke er kommet ut informasjon tidligere, og at denne informasjonen som presenteres her er svært ukonkret. Kommer tilbake med mer informasjon etterhvert som den blir presentert.

Håper alle der ute har det så bra som mulig, mange av oss fra Brekka Rideklubb har heldigvis hestene som skaper mye glede og holder oss i aktivitet.