Stevneoppsummering januar 2020

Da var årets første måned forbi. Stevnesesongen 2020 er i gang. Våre konkurrerende ryttere har brukt vinteren godt. Allerede på årets første stevner har flere av dem skaffet seg noen fine plasseringer.

Ferd Rideskolecup 2020

I disse tider skal mange kvalifisere seg til Norwegian Horse Festival (NHF) i februar. I Ferds rideskolecup ønsket Isabell Pettersen å være med.
Med seier i både dressur og sprang er drøm blitt realitet.
I RLC:1 red hun og Stall Sirings supre skolehest Shannon (EI) til 70 %. Sprangdelen red de en flott runde og fikk 73,5 p. i stil.

Nå er det bare å glede seg til NHF. Lykke til Isabell, vi heier på deg!

19. januar 2020 – Dressurstevne

19. januar ble årets første stevnedag for dem som interesserer seg for dressur. Vi hadde fem ekvipasjer som stilte til start på distriktsstevnet som ble arrangert av Arendal og Grimstad Rideklubb.

I LC:3 var det Maryann Gjerde og hennes flotte fjording Njord (II) som red inn til 5. plass med 62,8 %. Ikke dårlig på deres første stevne sammen!

I LB:3 deltok båd Marie Vehusheia Rørvik og Mia Margrethe Evensen.
Marie red både Absalon's Cannavaro og Chicco (III), noe som gikk veldig bra. Med Chicco fikk hun en 4. plass med 60,455 %, og med Cannavaro ble det en 5. plass med 60 % (dessverre første uplasserte, men kjempebra resultat på deres første dressurstevne sammen).
Mia og Ben Otto red inn til 2. plass med 65,909 %.
Gratulerer til alle tre ekvipasjer!

I LA:3 skulle Mia og Ben Otto konkurrere, deres første LA sammen. Det ble 3. plass med 60 % (dessverre første uplasserte), et kjempebra resultat!

En kjempefin stevnehelg for våre dressurinteresserte ryttere

25. januar 2020 – Distanseritt

25. januar var det duket for det første distanserittet for tre av BRKs medlemmer. Rittet, som ble arrangert av Froland Rideklubb, gikk som en lek for Eva Birketvedt Nævisdal på Absalon's Cannavaro og Julie Birketvedt Nævisdal på Meltvedt Star Rico. Sammen gikk de over mål etter 1 time og 6 minutter på tur. Begge hestene ble godkjent i vet-sjekken som alltid skjer etter fullført løp, noe som førte til mottakelse av en velfortjent clear round sløyfe hver.
Malene Birketvedt Nævisdal og Meltvedt Star Rico, var med i rektutteringsritt (minirittet), med god hjelp av leier kom de seg gjennom med stil. Godt gjort av en av klubbens yngste ryttere!