Sørlandsmesterskap 2019

Sørlandsmesterskapene i sprang og dressur er alltid gøy å være med på. Brekka Rideklubbs (BRK) ryttere har i år også tatt med seg gode resultater både med lag og individuelt.
Sørlandsmesterskap Sprang 07. – 08. september 2019
Ettersom BRK også hadde stevnedag var det kun Marie Trollnes Eidbo og Tomany Boy som hadde anledning til å være med i år. De deltok i mesterskapet i klasse LA for ponni kategori 1, dette er 100 cm.
Etter tre flotte runder og totalt 4 feilpoeng ble de nummer to.
Gratulerer så mye!
Sørlandsmesterskap Dressur 12. – 13. oktober 2019
På mesterskapets første dag skulle lagkonkurransen for hest avgjøres. Mesterskapet gikk ut på at minst en av lagets ekvipasjer skulle starte LB, og minst en skulle starte LA. Et lag på to ekvipasjer skulle representere BRK. Først ut var Vilde Olsbu på Silvanoo M, de skulle ri LB for laget. Med 64,545 % satt de ny personlig rekord og fikk en fin individuell plassering. Gratulerer!
Andremann på laget var Mia Margrethe Evensen og Driar, de skulle ri LA. Med 62,593 % satt også de ny personlig rekord og fikk en fin individuell plassering. Gratulerer!
Dessverre holdt ikke den totale poengsummen på 127,138 % til topplassering denne gangen, men innsatsen var god, og to personlige rekorder er ikke dårlig!

Det var også flere ryttere som startet individuelt denne lørdagen.
Første klasse for dagen var LC, der gikk BRKs Mia Margrethe Evensen og Ben Otto seirende ut med 73,618 %. Kjempebra!
Deretter var det LB. Mia Margrethe Evensen og Ben Otto vant denne klassen også med 73,636 %. Imponerende!
I tillegg red Marie Trollnes Eidbo sitt første stevne på hennes nye hest, Annabelle Z. De fikk 66,364 %. En lovende start! Vilde Olsbu og Silvanoo M fikk som allerede nevnt 64,545 %. Dere er gode!

Den andre mesterskapsdagen skulle de individuelle mesterskapsklassene avgjøres. I mesterskapet for junior og young-rider var Mia Margrethe Evensen og Driar med for BRK. Etter gårsdagens resultat lå de godt an. Igjen skulle de ri LA, de fikk 60,968 %. Med en sammenlagt prosent på 123,561 holdt det til andreplass. Gratulerer så mye!

Marie Trollnes Eidbo og Vilde Olsbu var med i LB på søndagen også. De fikk noe lavere prosenter enn på lørdag, men likevel flotte resultater. Gratulerer!