Feltritt Høsten 2019

Året 2019 har vært et stort feltrittsår for Brekka Rideklubb (BRK). Hele fire feltrittstevner har blitt arrangert og vårt langtidsmål er oppnådd. Omtrent 122 ganger har vi sendt ut ryttere fra start, med varierende resultat. Alle er vi blitt noen erfaringer rikere.
17. og 18. august 2019
17. og 18. august arrangerte vi vårt første todagersstevne. Lørdagen regnet vekk. Etter dressuren var alle ganske gjørmete. En tur innendørs for sprangdelen ble prissatt. Søndagen ble heldigvis fin, og med mønstring som
starten på dagen ventet alle i spenning på terrengstart.

Klassene gikk fra Knøttecup (KC) til Hest 100 cm. Etter mange år med stevneerfaring følte vi oss endelig klare for 100 cm. Tre ryttere kom til start i dressur og sprang. Dessverre var det bare to igjen når det ble klart for terrengdelen.
Vilde Olsbu og Silvanoo M fra BRK gikk seirende ut i sin andre Hest 100 cm klasse. De klarte løypen med 0 feil på hinder. Imponerende!

I Hest 90 cm var det også mye fin ridning. Førsteplassen gikk til Silje Martine Haugerud på Watermill Dancer fra Drammen Ryttersportsklubb med 29 poeng. Andreplassen gikk til Charlotte Svensen Albretsen på Unbeatable Class fra Arendal og Grimstad Rideklubb med 39,8 p. Tredjeplassen fikk Silje Martine Haugerud på Solhill's Dancer med 44,7 p.

Ponni Debutant arrangerte vi også. Der gikk Marie Trollnes Eidbo og Tomany Boy som representerer BRK seirende ut. De fikk 30 p. totalt.

I Hest 80 cm vant Kine Lassesen på Engas Marissa, de representerer BRK og fikk 28,3 poeng. Andreplassen gikk til Mia Margrethe Evensen og Ben Otto fra BRK med 36,8 poeng.

Vi arrangerte som alltid KC, det er det morsomste vi vet. Og med blikket rettet mot seier totalt i den nasjonale Knøttecupen skal alle som kan bli med.
I Ponni KC vant Marie Vehusheia Rørvik på Meltvedt Star Rico fra BRK med 35 poeng. Andreplassen gikk til Line Bredvei på Ludingas Orion's Beau fra BRK med 39,4 p. Tredjeplassen fikk Dina Malén Mo Tjøgersen og Jari 3 fra BRK med 43,5 p.

Ekvipasjen som gikk seirende ut av Hest KC ble Sofie Trondal på Ciamaco T. De representerte BRK og fikk 34,5 poeng.

Gratulerer til dem alle!
8. september 2019
Vårt siste feltrittstevne i 2019 var 8. september. Enda et rent Knøttecupstevne ble en suksess. Fint vær og bra ridning er alltid en god kombinasjon. Dressur og sprang gikk som en lek. Beste mønstrer skulle kåres midt på stevneplassen. Resultatet var en godt bevart hemmelighet frem til premieutdelingen. Nathalie Kvamme Karlsen og Kilduff Duncan vant nok en gang. Godt jobbet!

Topp tre i Ponni KC ble (1) Line Bredvei og Madges Lane Clover fra BRK med 33,5 poeng. (2) Sofie Trondal med Randalin fra Røysland som representerer BRK med 38 p. (3) Marie Vehusheia Rørvik på Bjerregårds Fighter fra BRK med 42,5 poeng.

I Hest KC gikk seieren til Sofie Trondal og Ciamaco T, med 37 poeng. De representerer BRK. Andreplassen ble delt mellom Anniken Gundersen og Sirings Gazza, og Camilla Haugenes på Capri D'or. Begge representerer BRK og fikk 44,5 p.
____________________________________________________________________________
Feltrittsesongen er nå slutt for denne gang. Med det ønsker vi å gratulere Kristine Tynes Heen og Ealgary B som ble norgesmester for junior. En imponerende prestasjon!
I løpet av sesongen er dere blitt en bereist ekvipasje med mange flotte resultater å se tilbake på. Tusen takk for at dere har bidratt til mye spenning og glede denne sesongen. Vi er kjempestolte av dere!

Sesongen ble avsluttet i Strzegom, Polen her er link til video av deres første CCI2*-L
Brekka Rideklubb er også den suverene vinner av Knøttecupen 2019. Hele 61 sløyfer har blitt samlet av våre flinke ryttere i løpet av sesongen. Det er ny rekord det!
Håper vi får samlet like mange neste år, om ikke flere ...
Hentet fra rytter.no/grener/feltritt/cuper-og-statutter/
Poengoversikt 2019 (Excel)
Til slutt så ønsker styret å takke alle som har jobbet i timesvis for at vi har klart å arrangere fire hyggelige, trygge og lærerike feltrittstevner. Takk til alt teknisk personell som har kommet fra øst og vest.

Takk til Stall Siring som lar oss leie sitt kjempefine område.

Takk til alle deltagerne som er med på å gjøre stevnedagen helt super!
Håper alle vil komme tilbake til oss i 2020 og bli med på mer feltritt. Feltritt er tre ganger så gøy!