Oppsummering av våren 2019

Våren 2019 har vært en begivenhetsrik reise for Brekka Rideklubb. Mange av våre medlemmer har vært på stevner på borte- og hjemmebane, fra Clear Round til FEI-stevner. 
Mange gode resultater er oppnådd. Vi er alle blitt flinkere, både som arrangører og som ryttere.
Den første store begivenheten i år var Norwegian Horse Festival. To ryttere representerte Brekka Rideklubb. Line Bredvei var med i FERD Rideskolecupen, hun kom på andreplass. 

Deretter var det Drammen Spring Tour, mange fine plasseringer. Marie Vehusheia Rørvik og Kine Lassesen representerte oss der. Les mer om dette HER.

28. april var det tid for sprangstevne. Høyder fra 60 til 100 cm på Utvidet klubb-nivå. Det var også et Rideskolestevne. En veldig givende og lærerik dag for alle involverte. Godt å komme i gang.

Feltrittstevnet 25. mai ble en stor suksess. Fullt stevne, mye ny lærdom. Mange fornøyde ekvipasjer skapte en god atmosfære. De aller fleste kom vel gjennom løypen, og loddsalget til Anette Bakken er et populært innslag! Samling utenfor kiosken, mange spente mennesker, alltid mange fine premier. Les mer HER.

Brekka Rideklubb stilte med et lag i tredjedivisjon i Norgesserien sprang 2019. Det blir ikke noen finale i år heller, men det ble en morsom opplevelse for alle lagmedlemmene. Lagoppsett første og andre avdeling: Marie Vehusheia Rørvik, Camilla Haugenes, Susanne Aaser, Malin Gryting Andersen, Nora Alice Blom Ulven, Sofie Trondal.
Det var også feltrittstevne på Flatner 1. og 2. juni. Her ble det seier for Martine Enerstvedt og Legendary Louis i Hest 90 cm, Vilde Olsbu og Silvanoo M kom på 3. plass i samme klasse. Kristine Tynes Heen kom på en flott fjerdeplass i CNC2*. Kristine og Ealgary B ble dermed tatt ut til Nordisk i Danmark. Fantastisk!

Det var så gøy 25. mai at vi bestemte oss for å arrangere et feltrittstevne til 16. juni. Denne gangen på Knøttecup-nivå. 27 deltagere skapte en utrolig fin dag. Les mer HER. Med dette leder vi nå Knøttecupen med 34 sløyfer/deltagelser!!!

Dressur er ikke det største satsingspunktet for klubben, men Mia Margrethe Evensen var med på Arendal og Grimstad Rideklubbs (AGR) sommerstevne 8. juni. På Ben Otto ble det førsteplass i både LC:3 og LB:3.

22. juni var det tid for finale i Vårcupen til AGR. Mange av våre medlemmer har deltatt. Line Bredvei og Shannon vant 70 cm for tredje gang, og vant dermed også cupen. Elise Aabak Synstrud og Randalin fra Røysland kom på andreplass i 70 cm-cupen.
Videre var Thea Skåland på tur med sin Spiced Cherokee. De kom på andreplass i 80 cm, og på tredjeplass i 90 cm.
Sofie Trondal red også på Randalin, hun vant vårcupen i 80 cm. Elida Gåskjenn på Tasty Gold kom på andreplassen. Sofie Trondal vant 90 cm-cupen med Chokland.
Malin Gryting Andersen på Micado tok seieren i både 90 og 100 cm. Hun fikk dermed tredjeplass i 100 cm-cupen.

Det siste store før vi tar sommerferie ble Nordisk Baltisk mesterskap i Danmark, 27. - 30. juni. Kristine og Eagle fikk en utrolig start med 68,13% i dressuren. Dagen etter var det feltritt. Det ble dessverre fall, både hest og rytter har det bra. Ettersom det også var en lagkonkurranse i CNC2* for junior endte laget på en flott tredjeplass.

Helt utrolige resultater! Vi gleder oss til høsten!
Solveig-Therese Knudsen og Madges Lane Clover 16. juni