Knøttecup 16. juni 2019

Brekka Rideklubb (BRK) arrangerte knøttecup-helg 15. og 16. juni. Mange fornøyde hester og mennesker kom innom og deltok på "Grill og spill" på lørdag. På søndag var det stevne. Hele 27 ekvipasjer sto på startstreken!
Lørdag
På lørdag ankom de fleste hestene og rytterne for å være med på gjennomgang av løypen. Deretter ble det arrangert "Grill og spill" med pølser sponset av BRK.
Arrangementet startet med Boccia, vinneren ble Helene Røed Eikeland som fikk en flott fruktkurv fra Coop Extra Eydehavn og lunsj for to på Pigene på Torvet.
Så ble det arrangert quiz. Vinnerlaget ble "Femkløveren", som skal på Mønsj og bowle på Arendal Bowling.
Et superkult arrangement!
Håper du blir med neste gang!
Vinner Helene Røed Eikeland til venstre.
Vinnerlaget fra venstre:
Anette Bakken. Nathalie Kvamme Karlsen, Dagrun Evensen, Mia Margrethe Evensen og Per-Christian E. Bertheussen.
Søndag
Stevnestart var kl. 10:00. Alle de 27 ekvipasjene kom trygt gjennom dressuren med varierende resultater, noen erfaringer rikere. Sprangen gikk fortløpende. Alle kom fint gjennom.

Loddtrekning er fast inventar. Mange fine premier og fornøyde vinnere denne gangen også.

"Den beste mønstrer" skulle kåres. Ryttere på alle nivåer, noen med egne, andre med lånte hester, skulle mønstre hesten sin for veterinær før videre konkurranse.
Den suverene vinner ble Nathalie Kvamme Karlsen med Kilduff Duncan (eller Rory som han blir kalt til daglig).

Etter mønstring var det tid for feltritt. Spennende for både ryttere og tilskuere. Første start forsvant ut i løypen kl. 15:00. Banen på 10 hinder gikk som en drøm for de fleste.

Vinneren av Ponni Knøttecup ble Vilde Olsbu på Myshall Man, med 35,0 poeng. De representerer Brekka Rideklubb. Gratulerer!

Vinneren av Hest Knøttecup ble Ingrid Løvmo på Klostergaardens Skywalker, med 26,5 poeng. De representerer Grenland Ryttersportsklubb. Gratulerer!

Sportsutvalget i BRK ønsker å takke alle som bidro til å gjøre denne helgen helt utrolig! Tusen takk til alle ryttere som viste frem ferdighetene sine for dommere, foreldre og andre tilskuere. En stor takk til alt teknisk personell og velvillige foreldre! Vi kunne aldri arrangert et slikt stevne uten dere!

Neste feltrittstevne er 17. og 18. august 2019. Det vil være klasser fra Knøttecup til 100 cm.

Håper å se deg der!
Vilde Olsbu og Myshall Man