Invitasjon feltrittstevne 16. juni 2019

Brekka Rideklubb inviterer til Knøttecup-stevne 16. juni! Det vil bli en begivenhetsrik dag som starter i kontrollerte omgivelser på dressurbanen. Kiosken vil være åpen hele dagen og servere varme og kalde retter. Stikk innom en tur for en hyggelig opplevelse.

Når dressur og sprang er over samles alle utenfor kiosken, for da er det loddtrekning! Vi har masse fine premier fra Klitgaards rideutstyr og mange flere. Nærmere tidspunkt kommer senere.

Mot slutten av stevnedagen skal ekvipasjene ut å ri feltritt. De skal hoppe en bane på rundt 1000 m. innenfor optimaltiden. Dette er kjempespennende å oppleve, og det blir mulig å se mye fin ridning.

Informasjon om 15. juni til ryttere, foresatte og andre interesserte

Det vil bli arrangert trening i løypen
Kl. 13:00
Kl. 14:00

for Elisabeth Trollnes Eidbo. Treningen koster kr. 200,- med egen hest, og kr. 250,- ved leie av hest. Dette avtales direkte med Elisabeth!
Tlf. 901 11 093, eller hustlf. 370 12 840.

For Brekka Rideklubbs medlemmer vil denne treningen være gratis. Klubben kom på 2. plass i Knøttecupen 2018, premien ønsker vi å bruke på en fin og lærerik dag.

Kl. 15:00 tennes grillen og vi arrangerer "Grill og Spill"! Bli med for å kunne vinne et gavekort på Loren's pannekaker til en verdi av kr. 300,-
Brekka Rideklubb sponser med pølser på grillen!
Drikke og eventuell annen mat må medbringes.
Håper å se deg der!
Velkommen til Brekka Rideklubb!

Husk påmeldingsfristen til stevnet 12. juni kl. 23:55!