Feltrittstevne 25. mai 2019

Lørdag 25. mai ble en begivenhetsrik dag. Mange blide og fornøyde mennesker bidro til å skape en hyggelig opplevelse for de 40 startende ekvipasjene, alle dugnadarbeiderne og tilskuerne. 

Dagen startet kl. 07:00 for alle som skulle arbeide den dagen. Vi kom alle med godt mot, noe trøtte, men vi gledet oss veldig. Kl. 08:00 startet stevnet. Etter 30 min. var det sprang for første startende. Slik fortsatte dagen helt fram til 13:30, da var siste ferdig med sprangdelen. Mønstringen foregikk underveis. En hyggelig opplevelse for mange, alle hester ble godkjent. Flere lærte hvordan man skal mønstre hesten. For en oppfrisker kan du også lese "Kunsten å mønstre hesten".

Kl. 14:30 skulle feltritten begynne. Etter en litt kronglete start, sikkerheten først, startet knøttene først. Styret og utvalgene er enormt takknemlige for at alle de 27 ekvipasjene kastet seg rundt og var klare til 15:40. Knøttecupen gikk fint for seg, en flott gjennomføring av de fleste. En fin opptur for mange og en lærerik opplevelse for alle.
Vinneren av ponni knøttecup ble Helena Grigson Tomstad på Kantje's Angelo, med 41,0 poeng. De representerer Arendal og Grimstad Rideklubb. Gratulerer så mye!
Vinneren av hest knøttecup ble Stina Finsrud på Miina II, med 43,0 poeng. De representerer også Arendal og Grimstad Rideklubb. Gratulerer!

Neste klasse var Hest 90 cm. Det var tre startene, alle gjennomførte. Vinneren av klassen ble Martine Enerstvedt og Legendary Louis, med 35,0 poeng. De representerer Brekka Rideklubb. Gratulerer!

Til slutt var det klasse Hest 80 cm. Nesten alle de startende kom gjennom feltbanen.
Vinneren av klassen ble Charlotte Svensen Albretsen på Unbeatable Class, med 34,7 poeng. Gratulerer så mye!

Styret i Brekka Rideklubb, Sportsutvalget og Miljøutvalget ønsker å takke alle som bidro til å gjøre 25. mai til en super dag! Tusen takk til alle ryttere som viste frem ferdighetene sine for dommere, foreldre og andre tilskuere. En stor takk til alt teknisk personell og velvillige foreldre! Vi kunne aldri arrangert et slikt stevne uten dere!
Tusen takk til Klitgaards Rideutstyr for masse fine gevinster!

Allerede 16. juni skal Brekka Rideklubb arrangere nytt Knøttecup-stevne.
Håper å se deg der!
Oppvarming til dressur i full gang
Sprangbanen er klar til knøttene
Mønstring i full gang
Opplæring av de erfarne …
… så vel som førstegangsstartende
En rolig morgenstund, før …
… full pågang under lotteriet kl. 13:00
Vannhinderet er klart til å bli passert
Roen har igjen lagt seg på Stall Siring.
Takk for et supert stevne!
Med vennlig hilsen
Brekka Rideklubb