Drammen Spring Tour 2019

Marie Vehusheia Rørvik og Kine Lassesen tok turen til det fire helger lange sprangstevnet Drammen Spring Tour 25. - 28. april. Dette ga mange fine resultater og lærerike opplevelser. Les videre for å høre begges historier.
Marie Vehusheia Rørvik og Chicco (III)
Vi reiste innover fra Arendal i 12-tiden. Da vi var framme så måtte vi stå lenge i kø, ingen som skulle delta kunne lesse av før de var sjekket for nesesekret, vaksine, og hestens temperatur. Chicco var veldig utålmodig, men det gikk heldigvis fint. Vi lesset av og fikk utdelt bokser. Når vi var ferdige med å pakke ut osv. gikk vi til vet-sjekk. Chicco kom gjennom med en gang. I stallen vår var det veldig rolig og Chicco likte seg godt der.
Vi fikk ri på Kingsland Arena på kvelden. Chicco kikket litt, var mye å se på.

Dagen etter var det stevnetid. Jeg red Bronze Tour, som er 110. Chicco var rolig og fin, egentlig litt rart siden det er masse musikk og andre ekvipasjer rundt oss. Runden gikk kjempefint på Gjeltsten Arena , og vi fullførte med 4 feil.
Fredagen hadde vi hviledag. Men allikavel måtte jeg lufte Chicco 3 ganger.
 
Lørdag var det Kingsland arena, jeg gikk banen med Trond Clemmetsen, vi planla korte rideveier og fart. Chicco var så flink, å løpe fort er ikke noe problem. I mål ledet jeg, men med tidlig startnummer ble det 2 timers venting. Og det ble en 2 plass av 71 stk., med 1 sek. fra førsteplassen. På premieutdelingen ble nasjonalsangen spilt og seiersrunde.

Søndagen var det på ann igjen, men jeg fikk ett riv i 2. fase. Chicco var veldig kikkete og hadde mye energi.

Utrolig fornøyd med vårt første reisestevne. Gjeltsten arenaen er favorittbanen! Gleder meg til neste stevne.

Marie og Chicco. 
Brekka rideklubb

Les om Kine Lassesen under bildene.
Kine Lassesen og Kildrummy Check Mate
Heisann! Jeg heter Kine Lassesen, og jeg har en hest som heter Kildrummy Check Mate. Jeg kaller han bare Kimmy. 

Den 24. april dro Kimmy, mamma og jeg inn til Drammen for å ri Drammen Spring Tour. Drammen Spring Tour er et FEI (internasjonalt) sprangstevne som går under 4 helger i Drammen. Jeg reiste inn for å ri den første helgen - som gikk fra 25. april til 28. april.

Vi reiste som sagt inn til Drammen onsdag 24. april, da alle hestene måtte møte til vet-sjekk denne dagen. Vi hadde på forhånd fått beskjed om å ta temperaturen på hesten, to ganger om dagen, for å se at hesten ikke hadde noen sykdomstegn.

Da vi ankom stevneplassen, ble vi tatt imot av en veterinær som sjekket at Kimmy så frisk ut. Alt dette ble gjort for å forhindre sykdom og smitte blant hestene.
Deretter fikk vi tildelt en boks, der Kimmy skulle bo resten av stevnehelgen.
Klassen jeg red het CSIJ-A Junior Small Tour 1.20m.

På torsdag hadde jeg en helt ok runde. Kimmy er en uerfaren hest, og kan kikke en god del. Han var litt ukonsentrert, og det ble to riv. Jeg er likevel fornøyd med at vi kom oss gjennom banen, når Kimmy kikket så mye.

På fredag hadde vi en super runde. Kimmy kikket litt da også, men han var mer på jobb. Vi fikk ett riv, og endte opp på en 5. plass. Det er jeg veldig fornøyd med, i og med at banen var krevende.

På lørdag hadde vi en kjempefin runde med bare ett filleriv. Jeg er superfornøyd med den runden, som endte opp med en 6. plass.

Alt i alt er jeg superfornøyd med hvordan Kimmy taklet å være på Drammen Spring Tour.
Vi hadde noen supre runder, og fikk mange gode opplevelser, og erfaringer til å ha med videre. Arenaene er helt utrolige å ri på, og man møter mange hyggelige mennesker. Drammen Spring Tour har vært en stor opplevelse, og jeg ser fram til neste år.