Breddesamling Feltritt 2019

Brekka Rideklubb (BRK) er så heldig å få arrangere breddesamling i feltritt for Aust-Agder, Vest-Agder og Telemark 5. mai 2019.

Vi tilbyr en lærerik dag i den fine feltrittbanen BRK har utviklet på Stall Siring. Trener er Elisabeth Trollnes Eidbo. Hun er utdannet til Trener 1 gjennom Norges Rytterforbund. Elisabeth vil sørge for at alle får en fin opplevelse uansett nivå.

Veibeskrivelse:
Fra Oslo: Følg E18 forbi Tvedestrand, kjør videre ca. 12 km til du kommer inn i 60 sone. Ta av på bakketopp vis a vis Austre Molans Kirke inn mot sandtaket. Følg veien videre i ca. 3 km inn i skogen, og du er da ankommet Brekka Rideklubb/Stall Siring.

Fra Kristiansand: Kjør forbi Arendal retning Tvedestrand ca. 10 km. Når skilt til Austre Moland Kirke vises, ta til venstre. Følg veien videre i ca. 3 km. Deretter ankomst Brekka Rideklubb/Stall Siring.
Adresse: Siringveien 320, 4849 Arendal.

For mer informasjon og påmelding, se
Påmeldingsfrist: 28. april
Oversikt over regionale breddesamlinger hentet fra rytter.no/grener/feltritt